za to slyszalem ze w toruniu byla tragedia

jak to nie! bylem ja, WoW, Markos i Satanosman14 pisze:szkoda ze nie bylo nikogo w modlinie dzis ja bylem pozno bo dopiero kolo 15 wczesniej w szkole bylem ale i tak nie widzialem nikogo z ctmu:(
1) A byłeś na parkingu dla zawodników ?osman14 pisze:szkoda ze nie bylo nikogo w modlinie dzis ja bylem pozno bo dopiero kolo 15 wczesniej w szkole bylem ale i tak nie widzialem nikogo z ctmu:(
za to slyszalem ze w toruniu byla tragediadwie ofiary smiertelne nie znam szczegol moze ktos wie co sie stalo??
!markos pisze:(wow) i tak mnie kiedys bedzie z tylu ogladal, jak ja jego dzisiaj![]()
![]()
Ciiiiiii...uBaW pisze: pzdr. dla ekipy ctm....było miło Izunia dzięki za tą wowową kiełbaske![]()
na 280 stopni srednio kulturalnie sie jezdzi... sa problemy z wolnymi obrotami i duuuzo roznych rzeczy ciagle... o zuzyciu paliwa nie wspomne... na 312 musialaby byc masakra, a ja jezdze tym na codzien. poza tym kasa, kasa, kasa... szukam mozliwosci poza silnikiem. skrzynia to u mnie wyjatkowo dluga padaka...AdamXXL pisze:może pójść w drugą strone i (z silnika który może jeszcze masz)... pobawić się Weberkami![]()
wałeczek taki 312st. i fura lata
ze skrzynką CR poprawić się można jakieś 0,2s na 400.. cholerna kasawow pisze:
na 280 stopni srednio kulturalnie sie jezdzi... sa problemy z wolnymi obrotami i duuuzo roznych rzeczy ciagle... o zuzyciu paliwa nie wspomne... na 312 musialaby byc masakra, a ja jezdze tym na codzien. poza tym kasa, kasa, kasa... szukam mozliwosci poza silnikiem. skrzynia to u mnie wyjatkowo dluga padaka...
o skrzynke to się popytam (napisz mi na PW co wzamian a zobaczymywow pisze:... wszyscy chca mi sprzedac skrzynke, nikt nie chce sie zamienic...
a co chcesz wsadzic do siebie od c16se ze taki maly przyroscik ma byc?
wiem, ze mierzy sie pojemnosc komory spalania, ktora jest w glowce wlewajac tam nafte. ale jak to sie ma do stosunku sprezania tego nie wiem... kiedys pytalem chojnackiego ale nie chcial mi powiedziec - zaslanial sie tajemnica zawodowaAdamXXL pisze:PS. Mógłbyś się popytać ile splanować główkę aby podnieść ciśnienie tak koło 10,2-10,5:1 obecnie 9,2:1, albo jak to sobie wyliczyć