OPEL POLSKA

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
szpulek
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

OPEL POLSKA

Post autor: szpulek »

witam,

czy ktos z forumowiczow ma moze namairy lub sam adres OPEL POLSKA? chce wyslac do nich pismo/majla, a na stronie opla raczej ciezko sie polapac czy cos tam jest..

z gory wielkie dzieki, pozdr
szpulek | civic EG3 hot hatch D13B2 '94 | corolla E11 wagon 4AFE '98 TTE | GG# 1023993
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Moim zdaniem powinieneś się skontakować z najbliższym serwisem Opla w okolicach Gliwic i tam uzyskasz wszelkie informacje do kogo powinieneś się zgłosić.
Na stronie opla masz po prawej stronie Dealer Lokator, który powinien Ci pomóc przy szukaniu serwisu. Tak mi się wydaje. Powodzonka

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

jest serwis na ulicy Gliwickiej jak jedziesz w strone Mikolowa po prawej stronie za skrzyzowaniem na Zabrze
szpulek
Nowy
Kontakt:

dzieki wszystkim, wiem gdzie sa wszystkie aso opla w okolicach gliwic bo we wszystkich bylem, ale jakos glupio mi bylo prosic adres opla, aby napisac skarge na aso..
a na opel.com.pl nie moge znalezc..
pozdr
szpulek | civic EG3 hot hatch D13B2 '94 | corolla E11 wagon 4AFE '98 TTE | GG# 1023993
Obrazek
Poli
Nowy
Kontakt:

Post autor: Poli »

szpulek tam na w tym serwisie na gliwickiej "opel Kanclerz" kierownik sprzedazy jest gostek ktory pracuje tez w OPLEL POLSKIA, a pozatym tam jest do dupy :)3 ,wiem bo sam tam pracowalem :)
śmigaczo-fruwacz
szpulek
Nowy
Kontakt:

ja zwiedzilem pinelesa, asko i kanclerza, bylem takze w mucha mikolow..
nakazdy moge narzekac, ale teraz w asko miarka sie rpzebrala i mam zamiar ich zbesztac w pismie..
pozdr
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

To jedź do fabryki, przecież jest w Gliwicac. Na pewno tam jest biuro obsługi klienta. A co to za wstyd się poskarżyć, jeśli walczysz o swoje? Na żywo nawet lepiej pogadać, bo Cię nie oleją jak pisma.

pozdrawiam
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

ja osobiscie tez plecam udac sie we wlasnej osobie w sprawie skargi..niestety teraz takie czasy ze ktos moze nawet nie przeczytac Twojej skargii
corsa A & Audi S3
Obrazek
szpulek
Nowy
Kontakt:

dobra, podzwonie ejszcze i popytam... ze skarga mi sie nie spieszy, ale do zimy msuze to zalatwic..
dzieki wszystkim za odpoweidzi..
pozdr
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja kiedys dzwonilem do Opel Polska i biuro maja w warszawie :> ale to bylo w zeszlym roku wiec juz nic nie pamietam wiecej po za samym faktem rozmowy
c20mboT
szpulek
Nowy
Kontakt:

jakby ktos potrzebowal:

adres:

General Motors Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 41
02-672 Warszawa

infolinia:

tel. (22) 606 17 00

pozdr
Obrazek
Poli
Nowy
Kontakt:

Post autor: Poli »

szpulek pisze:jakby ktos potrzebowal:

adres:

General Motors Polska Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 41
02-672 Warszawa

infolinia:

tel. (22) 606 17 00

pozdr
no teraz w oplu to trzesa wszyscy tylkami,bo szpilek wziaol sie za nich :)2
śmigaczo-fruwacz
szpulek
Nowy
Kontakt:

jak do nich dwonilem i im troche naopowiadalem to kobiecie glos sie zmienil, a teraz to musze pismo napisac.. a opisze wszystko dokladnie jak to sobie GM poczynia z klientami :-) (wkurzylo mnie pare rzeczy, ja nie jezdze ta corsa, ale to co z nia sie dzieje to masakra, no i jeszcze reakcje na to w aso...paranoja)
pzodr
Obrazek
frycek
Świeżak
Kontakt:

Post autor: frycek »

... tez nie mam zbyt dobrych opinii na temat podejscia do klienta, tez zrobilem jazde w Wa-wie w GM a chodzilo o usterke korozyjna.. niby 6 lat gwarancji bylo na nadwozie, no i wyszly 2 punkciki mowie zrobie - a oni sie dopatrzyli ze nie ma jednego przegladu z '99 roku... a auto caly czas serwisowane u nich w jednym salonie (OPEL SRODULA Sosnowiec - pozdrawiam niewdziecznych lakiernikow!!!)... szkoda gadac! Trzeba walczyc o swoje!

pozdr.
#267 Corsa B x14sz
---==========---
szpulek
Nowy
Kontakt:

najgorsze ejst to, ze jak mnie widza (21lat) to nie bardzo sie mnie przejmuja, ale krzyczenie i wzywanie keirownikow aso pomaga, a po pismie od opel polska mam nadzieje, ze zrobia mi ta wade.. w koncu jest ta gwarancja..
pozdr
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

szpulek pisze:najgorsze ejst to, ze jak mnie widza (21lat) to nie bardzo sie mnie przejmuja, ale krzyczenie i wzywanie keirownikow aso pomaga, a po pismie od opel polska mam nadzieje, ze zrobia mi ta wade.. w koncu jest ta gwarancja..
pozdr
A co to za wada? Bo jestem ciekaw czy to cos z tych rzeczy o ktore ja tez sie klocilem :-D (nie bede pisal bo duzo tego bylo) czy moze jest jeszcze jakas usterka w corsie c, ktora mnie ominela(?)..
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
szpulek
Nowy
Kontakt:

mam malusi babel na blazce przy klamce od tylnej klapy, a oni na to, ze to sie nie kwalifikuje.. zenada.. a od czego jest gwarancja??

co do czsci to troche tego bylo, czesc wymienili. modul sterowania zamkiem, wycieraczkami itd. krzyzak w przekladni.. ale nadal stuka wspomaganie, wiec beda znow robili, ogolnie to wg mnie sie wkopalem z ta corsa, a sadzilem, ze gm to nie fiat.. nie wkurzajcie sie, ale rpzez takie zachowania aso ludzeie pozniej pisza/mowia tak jak ja.. mam andzieje, ze po pismach do opla wszystko pojdzie po mojej mysli..

pozdr
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

A co Ci robia na to stukanie we wspomaganiu? Bo ja mam stuki jak ruszam kierownica na boki i na wybojach cos stuka w ukladzie kierowniczym (to to samo co u Ciebie?) i wymienili mi raz przekladnie, a tak to caly czas laczniki, ktore i tak nic nie daja, a ostatnio poprostu dokrecaja mi cos w przekladni i to starcza na jakies pol roku, ale szlag mnie trafia, ze nie potrafia tego usunac trwale..
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
szpulek
Nowy
Kontakt:

mam to samo.. wymieniali tez juz pare rzeczy i kupa.. caly czas stuka..
pozdr
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”