OPEL POLSKA
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
szpulek
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
OPEL POLSKA
witam,
czy ktos z forumowiczow ma moze namairy lub sam adres OPEL POLSKA? chce wyslac do nich pismo/majla, a na stronie opla raczej ciezko sie polapac czy cos tam jest..
z gory wielkie dzieki, pozdr
czy ktos z forumowiczow ma moze namairy lub sam adres OPEL POLSKA? chce wyslac do nich pismo/majla, a na stronie opla raczej ciezko sie polapac czy cos tam jest..
z gory wielkie dzieki, pozdr
szpulek | civic EG3 hot hatch D13B2 '94 | corolla E11 wagon 4AFE '98 TTE | GG# 1023993

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
szpulek
- Nowy
- Kontakt:
jak do nich dwonilem i im troche naopowiadalem to kobiecie glos sie zmienil, a teraz to musze pismo napisac.. a opisze wszystko dokladnie jak to sobie GM poczynia z klientami
(wkurzylo mnie pare rzeczy, ja nie jezdze ta corsa, ale to co z nia sie dzieje to masakra, no i jeszcze reakcje na to w aso...paranoja)
pzodr
pzodr
szpulek | civic EG3 hot hatch D13B2 '94 | corolla E11 wagon 4AFE '98 TTE | GG# 1023993

-
frycek
- Świeżak
- Kontakt:
... tez nie mam zbyt dobrych opinii na temat podejscia do klienta, tez zrobilem jazde w Wa-wie w GM a chodzilo o usterke korozyjna.. niby 6 lat gwarancji bylo na nadwozie, no i wyszly 2 punkciki mowie zrobie - a oni sie dopatrzyli ze nie ma jednego przegladu z '99 roku... a auto caly czas serwisowane u nich w jednym salonie (OPEL SRODULA Sosnowiec - pozdrawiam niewdziecznych lakiernikow!!!)... szkoda gadac! Trzeba walczyc o swoje!
pozdr.
pozdr.
#267 Corsa B x14sz
---==========---
---==========---
-
szpulek
- Nowy
- Kontakt:
najgorsze ejst to, ze jak mnie widza (21lat) to nie bardzo sie mnie przejmuja, ale krzyczenie i wzywanie keirownikow aso pomaga, a po pismie od opel polska mam nadzieje, ze zrobia mi ta wade.. w koncu jest ta gwarancja..
pozdr
pozdr

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
A co to za wada? Bo jestem ciekaw czy to cos z tych rzeczy o ktore ja tez sie klocilemszpulek pisze:najgorsze ejst to, ze jak mnie widza (21lat) to nie bardzo sie mnie przejmuja, ale krzyczenie i wzywanie keirownikow aso pomaga, a po pismie od opel polska mam nadzieje, ze zrobia mi ta wade.. w koncu jest ta gwarancja..
pozdr

-
szpulek
- Nowy
- Kontakt:
mam malusi babel na blazce przy klamce od tylnej klapy, a oni na to, ze to sie nie kwalifikuje.. zenada.. a od czego jest gwarancja??
co do czsci to troche tego bylo, czesc wymienili. modul sterowania zamkiem, wycieraczkami itd. krzyzak w przekladni.. ale nadal stuka wspomaganie, wiec beda znow robili, ogolnie to wg mnie sie wkopalem z ta corsa, a sadzilem, ze gm to nie fiat.. nie wkurzajcie sie, ale rpzez takie zachowania aso ludzeie pozniej pisza/mowia tak jak ja.. mam andzieje, ze po pismach do opla wszystko pojdzie po mojej mysli..
pozdr
co do czsci to troche tego bylo, czesc wymienili. modul sterowania zamkiem, wycieraczkami itd. krzyzak w przekladni.. ale nadal stuka wspomaganie, wiec beda znow robili, ogolnie to wg mnie sie wkopalem z ta corsa, a sadzilem, ze gm to nie fiat.. nie wkurzajcie sie, ale rpzez takie zachowania aso ludzeie pozniej pisza/mowia tak jak ja.. mam andzieje, ze po pismach do opla wszystko pojdzie po mojej mysli..
pozdr

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
A co Ci robia na to stukanie we wspomaganiu? Bo ja mam stuki jak ruszam kierownica na boki i na wybojach cos stuka w ukladzie kierowniczym (to to samo co u Ciebie?) i wymienili mi raz przekladnie, a tak to caly czas laczniki, ktore i tak nic nie daja, a ostatnio poprostu dokrecaja mi cos w przekladni i to starcza na jakies pol roku, ale szlag mnie trafia, ze nie potrafia tego usunac trwale..