Z gory dzieki
ASO w stolicy
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ASO w stolicy
Znacie jakis dobry i niedrogi (jesli mozna wogole o takim mowic
) serwis opla w warszawie lub okolicy? Gdzie sie serwisujecie? Pytam bo niedlugo musze zrobic przeglad i zastanawiam sie gdzie, jak do tej pory to wszystkim u ktorych bylem mozna sporo zarzucic... Poradzcie cos!!!
Z gory dzieki
Z gory dzieki

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o przeglądy to ja mam swoją ekipę a serwisowanie w ASO uważam ze niezbyt dobry pomysł bo robią tak samo a może i gorzej a ceny o 4 razy większe niż w normalnych warsztatach.
Takie moje zdanie ...
Takie moje zdanie ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja sie w pelni z Toba zgadzam, ale nie mam "swojej ekipy", a niewiele tez nieautoryzowanych warsztatow ma narzedzia i umie serwisowac corse c bo to stosunkowo nowy model, do carmana jej przeciez nie oddam..
Pierwszy przeglad musialem zrobic w aso bo bym stracil gwarancje, ale teraz wcale mi sie nie usmiecha placic niewiadomo jakiej kasy za cos co dodatkowo nie bedzie zrobione fachowo (czyt. bedzie dzialalo)...
Pierwszy przeglad musialem zrobic w aso bo bym stracil gwarancje, ale teraz wcale mi sie nie usmiecha placic niewiadomo jakiej kasy za cos co dodatkowo nie bedzie zrobione fachowo (czyt. bedzie dzialalo)...

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Kazdy oczywiscie moze ocenic po swoich doswiadczeniach na swoj sposob ten sam punkt, ale ilekroc ktorys z opli w mojej rodzinie byl serwisowany w Auto-Praga (nie pamietam czy to dokladnie ta nazwa; chodzi o serwis w Markach) nie bylo problemow (fakt, faktem zawsze staralismy sie zeby robila to ta sama, "zaprzyjazniona" zmiana, bo w obregie 1 serwisu 1 ekipa moze robic lepiej inna gorzej). Chociaz tak jak mowil przedmowca ASO nalezy brac chyba jedynie w sytuacji kiedy to ASO musi serwisowac (gwarancja etc itp).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
CTM #204
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
kwietniak w ozarowie maz
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
szczypas
- Świeżak
- Kontakt:
witam
szkoda ze ożarów jest tak daleko
z grochowa to ze 40km
ale jak jakies większe naprawy to......
ja naprawiam swoja corse w serwisie o nazwie kalibra
ULICA HERY na terenie parkingu strzeżonego
powiem tak
nie są najtańsi ale wiem z ejak zostawie auto z jakąś poważniejsza naprawą (rozrząd, wym uszczelki gł + plan.) to wiem z ejak oni rozkręca silnik to go złorzą jak potrzeb ai wszytsko zrobia poprostu POPRAWNIE!
kiedys ta ekipa robiłą na Markowskiej ale tam si eekipa juz zmieniłą i teraz tam nei ma juz aż tak super jakości!
szkoda ze ożarów jest tak daleko
z grochowa to ze 40km
ale jak jakies większe naprawy to......
ja naprawiam swoja corse w serwisie o nazwie kalibra
ULICA HERY na terenie parkingu strzeżonego
powiem tak
nie są najtańsi ale wiem z ejak zostawie auto z jakąś poważniejsza naprawą (rozrząd, wym uszczelki gł + plan.) to wiem z ejak oni rozkręca silnik to go złorzą jak potrzeb ai wszytsko zrobia poprostu POPRAWNIE!
kiedys ta ekipa robiłą na Markowskiej ale tam si eekipa juz zmieniłą i teraz tam nei ma juz aż tak super jakości!
corsa B 1,4 16V wer. fab. SPORT