Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
choć moje posty pojawiały się czasami oraz z paroma klubowiczmi miałem okazje się widzieć na jednym ze spotów to jeszcze nie przywitałem i nie przedstawiłem się oficjalnie na forum. Mieszkam pod Warszawą ( jakieś 10km od stolicy w strone Krakowa) mam białą corse A, 1.2i z cleanlookiem+wydech końcowy (jak na razie niestety). Pozdrawiam wszystkich i licze na równie miłe przyjęcie co kolege Frycka.
Pepek pisze:choć moje posty pojawiały się czasami oraz z paroma klubowiczmi miałem okazje się widzieć na jednym ze spotów to jeszcze nie przywitałem i nie przedstawiłem się oficjalnie na forum. Mieszkam pod Warszawą ( jakieś 10km od stolicy w strone Krakowa) mam białą corse A, 1.2i z cleanlookiem+wydech końcowy (jak na razie niestety). Pozdrawiam wszystkich i licze na równie miłe przyjęcie co kolege Frycka.
ja Cie znam!! hehe i jezdes Coool:-) Ale i tak moja corsiawka jezd szybsza..
A co do Łodzi, to podobno jest nudno, tak słyszałem. Lepiej wpadnij w następną sobotę do Modlina. Od Łodzi na gazie nie dużo więcej Ci wyjdzie, a i klubowiczów spotkasz i na wyścigi popatrzysz
A co do Łodzi, to podobno jest nudno, tak słyszałem. Lepiej wpadnij w następną sobotę do Modlina. Od Łodzi na gazie nie dużo więcej Ci wyjdzie, a i klubowiczów spotkasz i na wyścigi popatrzysz
Pozdrowionka
ehhh.. przypuszczam ze masz racje, wiec Modlin?! czemu nie...
jestesmy w kontakcie, sprawa pozostaje otwarta
to moze wcale nie glupi pomysl.. moze lepiej na Oktober Fest d Chorzowa w ten weekend ??