Fotomontarz?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Fotomontarz?
Nieno wymiekam zobaczcie co ten golf ma pod maska!!!
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=29740
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=29740
corsa A & Audi S3

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
dla mnie bezsens pakowac do kanciaka 2.0 xe, ludzie pisza ze silniki vw sa gowniane, ale takie 2.0 16v ktore lata np, w cuprze koncernu seata jest super silniczkiem i ma taka sama moc, jeszcze jest do wyboru 2.0 8v, 2.8 174 ps!! 2.9 190ps!! i tez to sa bardzo dobre silniki, chociaz ostanie z wymienionych paliwozerne, takze nie rozumiem czegos - latwiej jest zrobic przeszczep z silnikow vw niz wzucic oplowski, chyba ze ktos dla zasady to zrobil :0
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
co prawda nie widze zdjecia, ale domyslam sie ze chodzi o jakis swap oplowskiego silnika do golfa... nie ma sie co obrazac, sam osobiscie widzialem polo z let'em... ludzie to robia... a te silniki to dobre jednostki... mam zdjecie tej polowki, ale takie zwykle zwyczajne... jak je znajde gdzies na kompie to zapodam za chwile..
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie namierzylem zdjecia polowki z letem na kompie... zdjecie to mam gdzies w domku na normalnej fotce... jak sie pojawie w domu rodzinnym to przywioze to zdjecie, zeskanuje i wrzuce...
a co do dobrych silnikow opla... zgadzam sie, ze kiedys dobre silniki robili... c20ne, c20xe to sa naprawde dobre silniki... zreszta nawet x14xe to fajny silnik... bez przeplywomierza - bez klopotu.
a co do dobrych silnikow opla... zgadzam sie, ze kiedys dobre silniki robili... c20ne, c20xe to sa naprawde dobre silniki... zreszta nawet x14xe to fajny silnik... bez przeplywomierza - bez klopotu.
c20rsa, czlowieku meeen!