Tylko czy moge powrocic? Czekam na opinie
Powracam do CTMu
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Powracam do CTMu
Z powodu ze za rok bede mial skaczone 17 lat i bede mogl zdawac na prawko, to bede chcial dalej byc klubowiczem CTMu.
CTM -->187<--
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
jest. http://www.prawojazdy.pl/kodeks/kodeks_ ... iekowe.asp. Pewnie tez jest tak, ze 3 miesiace przed ukonczeniem 18 roku zycia mozesz zaczac chodzic na kurs.pirat pisze:Witaj ponownie. Ale małe pytanko: czy prawko teraz nie jest od 18-ego roku życia?
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
a wystarczy spojrzec dwa linki wyzej http://www.prawojazdy.pl/kodeks/kodeks_kategorie.aspLukiso pisze:Uff myslalem ze bedzie gorzej z powrotem
A o co z tym chodzi
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
B1 to martwa kategoria, nawet maluch wazy wiecej. Jest tylko jeden samochod (AFAIR - ale nazwy nie pamietam), ktory odpowiada tym kryteriom ale: 1) kosztuje furmanke pieniedzy jak na takie bzdzidlo, 2) i tak nie znajdziesz osrodka, ktory ma na stanie taki wynalazek.Lukiso pisze:O faktycznie jest
Hmm do 550 kg a ile wazy corsawka C
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Chyba bys musial ja mocno odchudzic bo wazy prawie dwa razy tyle..Lukiso pisze:O faktycznie jest
A to autko to Ligier Nova i kosztuje kolo 35 tysiakow :0. Ale Polak potrafi i podobno ktos juz sprzedawal malucha cabrio z karoseria z wlokien weglowych

-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
to chyba nie jest powod do dumy i chwalenia sie....pablo163 pisze:A ja ponad rok jezdzilem bez prawkaTylk po mnie nie papugujcie . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdr
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
swoja droga ja mam 18 lat a prawko mam ponad rok
dokladnie 13miesiecy
bo sie zalapalem jeszcze na stare prawo hehe a to jest powod do dumy
pozdr
pozdr
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
znam ale tam nie bylo nic wspomnaine ani zadnego znaku ze to zart!pozdrpablo163 pisze:Na zartach sie nie znasz?? LUZIKfabryk pisze:to chyba nie jest powod do dumy i chwalenia sie....pablo163 pisze:A ja ponad rok jezdzilem bez prawkaTylk po mnie nie papugujcie . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdr
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
heh 2lata jeszcze czekania?? bez jezdzenia ani nic nie robienia w samochodzie???to troszke nudne ale w sumie jak zrobisz prawko dorwiesz corse to bedziesz wiedzial za co sie zabracLukiso pisze:Eeee juz chyba nie, zostne w CTMie do konca, o ile mogearts pisze:jeszcze zdazysz wrucic o i odejsc do tego czasu 5 razy ...
pozdr
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
wiesz od rozmowy do kupna to jest daleka droga gadac to mozesz z kazdym o wszystkim a zalozyles ten spoiler???Lukiso pisze:No nie wiem czy nic nie robie, na razie kupilem spoiler, i gadam z ojcem o zderzakach, progach, aluskach, wydechu i ciemnych szybachTylko trzeba troche kaski zebrac
Wiec moze przez 2 lata uzbiera sie, i zaczne sie remont samochodu
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dzięki za poparcie fachową literaturą. A co do tych 3 miesięcy, to możesz zacząć kurs, możesz go skończyć, ale zapisać się na egzamin możesz dopiero jak zdmuchniesz 18 świeczek na torcie.kubelt pisze:jest. http://www.prawojazdy.pl/kodeks/kodeks_ ... iekowe.asp. Pewnie tez jest tak, ze 3 miesiace przed ukonczeniem 18 roku zycia mozesz zaczac chodzic na kurs.pirat pisze:Witaj ponownie. Ale małe pytanko: czy prawko teraz nie jest od 18-ego roku życia?
Pablo: Jeśli to był żart, to ja też nie zrozumiałem;) Pozdrawiam
-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
Tak spoiler i brewkifabryk pisze:wiesz od rozmowy do kupna to jest daleka droga gadac to mozesz z kazdym o wszystkim a zalozyles ten spoiler???Lukiso pisze:No nie wiem czy nic nie robie, na razie kupilem spoiler, i gadam z ojcem o zderzakach, progach, aluskach, wydechu i ciemnych szybachTylko trzeba troche kaski zebrac
Wiec moze przez 2 lata uzbiera sie, i zaczne sie remont samochodu
CTM -->187<--
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
czemu starasz sie go zniechecic? widac chlopak sie stara i ma pomys...pozatym napewno corsa nie jest jego i trzeba jakos tacie wytlumaczyc po co alufki, spojlery, szyby(to chyba najgorzej zalatwic)i ja chlopaka doceniam za plany i za checi...jakis czas temu czytalem w gt lub tuningu(raczej tu) artykul o deawoo nexi ktora wlasnie tuningowal taki mlody czlowiek za swoje wlasne czeko uzbierane piniadze i tan nexia mi sie podoala bo jak na mozliwosci tego chlopaka(samochod byl taty a on nie mial prawka) zrobil wszystko na 100%...Luksio tak trzymajfabryk pisze:
wiesz od rozmowy do kupna to jest daleka droga gadac to mozesz z kazdym o wszystkim a zalozyles ten spoiler???
corsa A & Audi S3

-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
te maluchy robi firma z Glwic i sa nadal w spedazy ale raczej sa ta smigacze na ladne dni ,na podzespolach maluch jest zalozona karoseria z wlokona szklanego ale ile to razem wazy to niemam pojeciaendo pisze:Chyba bys musial ja mocno odchudzic bo wazy prawie dwa razy tyle..Lukiso pisze:O faktycznie jest
A to autko to Ligier Nova i kosztuje kolo 35 tysiakow :0. Ale Polak potrafi i podobno ktos juz sprzedawal malucha cabrio z karoseria z wlokien weglowych![]()
.. Fajny pojazd, ale tylko do pierwszego drzewa
śmigaczo-fruwacz
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
nie nie nie staram sie go zniechecic...spoko niech tak dalej trzyma...ale wiesz poprostu starsi sa tacy ze wieluu rzeczy nie zrozumieja i nie dam sie im tego wytlumaczyc......qomo pisze:czemu starasz sie go zniechecic? widac chlopak sie stara i ma pomys...pozatym napewno corsa nie jest jego i trzeba jakos tacie wytlumaczyc po co alufki, spojlery, szyby(to chyba najgorzej zalatwic)i ja chlopaka doceniam za plany i za checi...jakis czas temu czytalem w gt lub tuningu(raczej tu) artykul o deawoo nexi ktora wlasnie tuningowal taki mlody czlowiek za swoje wlasne czeko uzbierane piniadze i tan nexia mi sie podoala bo jak na mozliwosci tego chlopaka(samochod byl taty a on nie mial prawka) zrobil wszystko na 100%...Luksio tak trzymajfabryk pisze:
wiesz od rozmowy do kupna to jest daleka droga gadac to mozesz z kazdym o wszystkim a zalozyles ten spoiler???
pozdr
-
Drewno
- Świeżak
- Kontakt:
A taki malusze wazy 380kg. Ale sama buda kosztuje 3500zl. znajomy posiada takiego
http://fiatowisko.republika.pl/nowe/IMAG0024.jpg
http://fiatowisko.republika.pl/nowe/IMAG0017.jpg
http://fiatowisko.republika.pl/nowe/IMAG0024.jpg
http://fiatowisko.republika.pl/nowe/IMAG0017.jpg