Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
na samym wierzchu znaczy zalezy jak masz silnik
w 1.2 jak staniesz przed autem i popatrzysz w dol to go zobaczysz pod warunkiem ze najpierw podniesiesz maske
pozdr
Pod samochodem, przyczepiony do podwozia, niedaleko prawego tylnego kola jak sadze..
Ale wszyscy napisali.. Jak ja pisalem to nie bylo zadnej odpowiedzi a okazalo sie ze jestem czwarty.. W corsie c jest napewno niedaleko prawego tylnego kola!
Ostatnio zmieniony 18 paź 2003, o 21:53 przez endo, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak kupowałem z niemiec swoją to miała ok 52000 km ,wymieniłem wszystkie filtry ,oczywiście rozprułem filtr paliwa i ... nic . Albo poprzednia włascicielka wymieniła albo takie czyste paliwo. A u nas szkoda gadać drogo i badziewnie
A na 99% bedzie jeszcze drozej o parenascie groszy bo rzad juz chyba zatwierdzil kolejny zajebisty pomysl do sciagnecia kasy .. Sama benzyna kosztuje okolo 1,50zl/l - wyobrazcie sobie jaka to jest przebitka - akcyza na paliwo wynosi wiecej niz litr paliwa, a do tego vat i jeszcze im malo i nowy podatek wprowadzaja!!! A ile u nas autostrad pobudowali za ta kase..
nie zbudowali za te kase i nie zbuduja bo te podatki i etc. sluza tylko lataniu dziury w budrzecie no cuz politycy to w wiekrzosci prawie jak przestepcy tyle ze niby na legalu a po dupie dostaje biedny urzytkownik drog publ
syfiasta benzyna w Polsce i jeszcze ta cena :0 a do tego gdzie nie spojrzec to proste jak stol autostrady...zenada.. i jeszcze podwyzki ??? alternatywa to gaz ktory rowniez ostro zdrozeje, ale w tym wypadku to gaz techniczny (propan-butan) to bedzie sposob na omijanie oficjalnych punktow sprzedazy gazu do aut
arts pisze:syfiasta benzyna w Polsce i jeszcze ta cena :0 a do tego gdzie nie spojrzec to proste jak stol autostrady...zenada.. i jeszcze podwyzki ??? alternatywa to gaz ktory rowniez ostro zdrozeje, ale w tym wypadku to gaz techniczny (propan-butan) to bedzie sposob na omijanie oficjalnych punktow sprzedazy gazu do aut
arts pisze:syfiasta benzyna w Polsce i jeszcze ta cena :0 a do tego gdzie nie spojrzec to proste jak stol autostrady...zenada.. i jeszcze podwyzki ??? alternatywa to gaz ktory rowniez ostro zdrozeje, ale w tym wypadku to gaz techniczny (propan-butan) to bedzie sposob na omijanie oficjalnych punktow sprzedazy gazu do aut
Albo rower , za nogi jeszcze nie ma podatku...
Poczekaj jak tak dalej pójdzie to i jazda rowerem albo spacery w niedziele będą opodatkowane
Budzio pisze:powiedzcie jak go wymienic i jaki moze byc przypuszczalnie koszt nowego
mozna przy pelnym baku???
najlepiej rozłączyć przekaźnik pompy paliwa lub chociaż wyciągnąć bezpiecznik i spróbować odpalić. Obniży to ciśnienie w przewodzie i nie będzie za dużo ciekło.