Jeśeli tak (a chyba tak) to jak go rozebrać ,żeby powymieniać żaróweczki - i czy to takie całoszklane 1,2W jak np. w Kadecie ??
Pozdrawiam

GUMIS2000 pisze:masz tu link:
http://www.adamxxl.republika.pl/
dalej TOOLS
dalej "jak rozebrac kokpit"
powodzienia
dawno temu przestałem się bawić w upiększanie kokpitu i z tego co pamiętam trzeba wyciągnąc całość, a żarówki są zamontowane na takim czarnym uchwycie i można go od tyłu wykręcić nie rozwalając wyciągniętego kokpitu.Homiczek pisze: No chyba że trzeba wszystko zdemontować, alo to mi sie wydaje bez sensu. Co wy na to ??
o ile pamiętam to tylko środkowy miał zatrzask do podważenia dwa boczne powinny wyjść ciągnąc je do siebieforest KAT pisze:panowie mam problem. Właśnie ściągam środkowy kokpit i tu pojawił się owy problem. Zostały mi trzy pokrętła od nawietu i temperatury. Środkowy podważyłem, ten z prawej w sumie to wyrwałem, ale tego z lewej za cholere nie moge wyciągnąć. Czytalem opisy że jego też trzeba podważyć, ale on ani się ruszy. Nawet troszke nie chce wyjść do przodu.
HELLLLP
przejedz sie po najwiekszych wertepach jakie znasz (w nocy)forest KAT pisze:i pytanko nr 2 co może być przyczyną że nie świeci podświetlenie kokpitu. Mam tak juz od jakiegoś czasu. Wątpie żeby spaliły się 3 żarówki na raz.