Przyciemnione szyby a gwarancja
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Przyciemnione szyby a gwarancja
Witam !!!
Brat chce sobie przyciemnić szyby w Corsie C 5d na gwarancji. Przyciemnienie będzie tylko z tyłu i tu mam pytanko w jego imieniu: czy przyciemniając tylne szyby nie straci gwarancji? Macie z tym jakies doswiadczenia?
pozdrawiam
Brat chce sobie przyciemnić szyby w Corsie C 5d na gwarancji. Przyciemnienie będzie tylko z tyłu i tu mam pytanko w jego imieniu: czy przyciemniając tylne szyby nie straci gwarancji? Macie z tym jakies doswiadczenia?
pozdrawiam
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Re: Ciemne szyby a gwarancja
Mój sąsiad ma forda fcusa nowego na gwarancji i przyciemnił sobie wszystkie szyby i w serwisie nie mieli żadnych pretensji. Szyby przyciemnił folią. Cena wyniosła we Wrocławiu za focusa 5d 600złpirat pisze:Witam !!!
pozdrawiam
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
hayabusa 5 pisze:Mój sąsiad ma forda fcusa nowego na gwarancji i przyciemnił sobie wszystkie szyby i w serwisie nie mieli żadnych pretensji. Szyby przyciemnił folią. Cena wyniosła we Wrocławiu za focusa 5d 600złpirat pisze:Witam !!!
pozdrawiam
calego folia?? no to fajnie ma bo policja na pewno kaze mu przod zerwac...
corsa A & Audi S3
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
miał już kontrole i nic sie nie czepiali :0 Tylko chcieli atest na folieqomo pisze:hayabusa 5 pisze:Mój sąsiad ma forda fcusa nowego na gwarancji i przyciemnił sobie wszystkie szyby i w serwisie nie mieli żadnych pretensji. Szyby przyciemnił folią. Cena wyniosła we Wrocławiu za focusa 5d 600złpirat pisze:Witam !!!
pozdrawiam
calego folia?? no to fajnie ma bo policja na pewno kaze mu przod zerwac...
-
- Swój
- Kontakt:
Jak juz mowili przedmowcy - najlepiej dowiedziec sie o tym bezposrednio u zrodla, czyli w ASO. Rozne marki roznie do tego podchodza. Honda np nie miala nic przeciwko montazu zabezpieczen przeciwko kradziezy, a daewoo odmowilo naprawy gwarancyjnej ukladu kierowniczego z powodu instalacji gazowej - co w sumie nijak ma sie do siebie.
W obu przypadkach jednak zostala naruszona glowna zasada - wszelkie modyfikacje w samochodzie dopuszczalne sa wylacznie za posrednictwem ASO. Zeby tylko za takimi pustymi slowami naprawde szedl profesjonalizm i rzetelnosc warsztatow ASO... ale niestety.
Typowe nabijanie klienta w butelke, grrr. Ale to juz sie OT robi.
W obu przypadkach jednak zostala naruszona glowna zasada - wszelkie modyfikacje w samochodzie dopuszczalne sa wylacznie za posrednictwem ASO. Zeby tylko za takimi pustymi slowami naprawde szedl profesjonalizm i rzetelnosc warsztatow ASO... ale niestety.
Typowe nabijanie klienta w butelke, grrr. Ale to juz sie OT robi.