Ople Corsy w Warszawskich Ośrodkach Szkolenia Kierowców
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ople Corsy w Warszawskich Ośrodkach Szkolenia Kierowców
Witam !!!
Dziś rano usłyszałemw Esce fajną rzecz. Mianowicie w najbliższym czasie wysłużone Punta (bo lanosów już chyba nie ma) zostaną zastąpione przez nowe Corsiawki. Z tego co mówił kompetenty człowiek, to nowe Corsy mają mieć silnik 1.2 i elektryczne lusterka, czyli wspomaganie pewnie też (to już mojaj dedukcja).
Co Wy na to?
Moim zdaniem, to z jednej strony dobre rozwiązanie, bo jakby nie było Corsa jest zwinna i dobrze się nadaje do manewrów. jest trochę mniejsza od lanosa i porównywalna z punto.
Z drugiej strony, to trochę uderzy to w inne szkoły jazdy, bo ludzie wykażą mnniejsze zainteresowanie samochodami, których nie ma na egzaminie.
pozdrawiam
Dziś rano usłyszałemw Esce fajną rzecz. Mianowicie w najbliższym czasie wysłużone Punta (bo lanosów już chyba nie ma) zostaną zastąpione przez nowe Corsiawki. Z tego co mówił kompetenty człowiek, to nowe Corsy mają mieć silnik 1.2 i elektryczne lusterka, czyli wspomaganie pewnie też (to już mojaj dedukcja).
Co Wy na to?
Moim zdaniem, to z jednej strony dobre rozwiązanie, bo jakby nie było Corsa jest zwinna i dobrze się nadaje do manewrów. jest trochę mniejsza od lanosa i porównywalna z punto.
Z drugiej strony, to trochę uderzy to w inne szkoły jazdy, bo ludzie wykażą mnniejsze zainteresowanie samochodami, których nie ma na egzaminie.
pozdrawiam
- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
Tak samo jak w Jeleniej , u nas są Nissany Micra stare i jedna nowa ta z gałami , Ople Corsy C , Matizy i Punto
Ostatnio zmieniony 7 sty 2004, o 19:18 przez Gobo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyginaj śmiało ciało
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
To dobrze, jak zabiora mi prawko to latwiej bedzie mi zdac..
Pirat - jak maja miec lusterka elektryczne to napewno beda mialy wspomaganie, chyba tylko 1.0 w podstawowej wersji nie maja.. Ale wydaje mi sie to podejrzane, ze maja miec silniki 1.2 bo niby po co na elce taki silnik jak moga miec ekonomiczniejsze, spokojniejsze i tansze litrowki (?)
Pirat - jak maja miec lusterka elektryczne to napewno beda mialy wspomaganie, chyba tylko 1.0 w podstawowej wersji nie maja.. Ale wydaje mi sie to podejrzane, ze maja miec silniki 1.2 bo niby po co na elce taki silnik jak moga miec ekonomiczniejsze, spokojniejsze i tansze litrowki (?)

-
tim
- Świeżak
- Kontakt:
ja tam chyba byłem jednym z ostatnich kierowców w warszawie którzy zdawali na Uno-jeszcze pamietam jak na egzaminie specjalnie dla mnie wystawiali je z garażu(praktycznie wszyscy zdawali już na punciakach)-najlepsze były miny innych ludzi czekających na egzamin-wszyscy punto a tylko ja jeden na uno-pełen wypas
czułem się prawie jak VIP 
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
No, ja smigalem uniakiem i to klekotem, doslownie smigalem bo to stare autko bylo i przez jakis czas predkosciomierz nie dzialal i jak instruktor mowil, ze za szybko to ja pytalem skad wie.. A ze rowny gosc byl z niego to jezdzilem sobie jak chcialem, raz nawet po "swapie"
silnika (poprzedni padl) kazal mi sie scignac na swiatlach z jakimis kolezkami. Inna sprawa, ze mial do mnie zaufanie bo ja wszystko od kilku lat mialem obcykane..
Fajne autko bylo, co chwila kierunkowskazy odpadaly albo kolpaki sie odrywaly na zakretach..
P.S. Dzieki Marmmx, pozdrowki dla calego FKP!
P.S. Dzieki Marmmx, pozdrowki dla calego FKP!

-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
w Katowicach tez juz conajmniej od pol roku jezdza na Corsach C ale z tego co mi wiadomo tylko na miasto... placyk na nowych punciakach...
a zdawalem - placyk na punto, a miasto na micrach
te autka byly... hmm... dziwne
mimo wszystko czuje do micry sentyment przez ten egzamin
choc fucktycznie troche mala...
a zdawalem - placyk na punto, a miasto na micrach
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]