to mnie mechanik uszczesliwil :)))
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
shreek
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
to mnie mechanik uszczesliwil :)))
wymiana pierscionkow + uszczelniaczy + szczeki z tylu + ew cos jak wyjdzie przy grzebaniu... = 1500 zyla
hehehe
normalnie jestem happy
hehehe
normalnie jestem happy
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Re: to mnie mechanik uszczesliwil :)))
1500!!!!!!!!! :0shreek pisze:wymiana pierscionkow + uszczelniaczy + szczeki z tylu + ew cos jak wyjdzie przy grzebaniu... = 1500 zyla
hehehe
normalnie jestem happy
Ja musialbym upasc mocno na glowe zeby tyle zaplacic za taki remont. pierscienie 160zl
uszczelniacze 40zl
szczeki z tylu ok 90zl
komlet uszczelek 200zl
=490
+robocizna 1000?????????
Fakt ze nie kazdy ma znajomego mechanika,ktory pomoze przy naprawach,ale zdzierstwo straszne tyle placic.Za takie pieniadze to ja u siebie mialbym "powazniejszy" remont (np,szlif walu korbowego,wymiana walka,obrobka glowicy,wymiana pierscieni,uszczelniaczy...)+ przerobki

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: to mnie mechanik uszczesliwil :)))
Szwagier pisze:1500!!!!!!!!! :0shreek pisze:wymiana pierscionkow + uszczelniaczy + szczeki z tylu + ew cos jak wyjdzie przy grzebaniu... = 1500 zyla
hehehe
normalnie jestem happy
Ja musialbym upasc mocno na glowe zeby tyle zaplacic za taki remont. pierscienie 160zl
uszczelniacze 40zl
szczeki z tylu ok 90zl
komlet uszczelek 200zl
=490
+robocizna 1000?????????
Fakt ze nie kazdy ma znajomego mechanika,ktory pomoze przy naprawach,ale zdzierstwo straszne tyle placic.Za takie pieniadze to ja u siebie mialbym "powazniejszy" remont (np,szlif walu korbowego,wymiana walka,obrobka glowicy,wymiana pierscieni,uszczelniaczy...)+ przerobki
z ciekawosci zajrze jutro do katalogow i sprawdze cent tych czesci w hurtowniach...
corsa A & Audi S3

-
shreek
- Swój
- Kontakt:
tak szczerze:
nie rozpisywalem sie ale :
mecho powiedzial: trzeba wymienic pierscionki+jak juz robimy to panewki gorne i dolne, uszczelniacze, nowy porzadny olej, uszczelki, filtr oleju itp, malo tego on powiedzial ze co do pierscionkow panewek i uszczelniaczy to trzeba oryginaly i za to powiedzial do 1000 max, ale ja jeszcze stwierdzilem ze trzaba klocki i szczeki i pewnie cos po drodze wyskoczy, robocinza wliczona, wiec szczeki i klocki to w[poiedzial ze jeszcze 200 i to jest 1200 co nie i ja sobie pomyslalem to wez se lukasz 1500 bo moze cos wyskoczy i takie tam moze akumulatro se kup
wiec sory wprowadzilem w blad teraz doczytalem ze troche gupawo napisalem ale to z lenistwa tyle mi sie nie chce pisac tak jak wam to czytac nie???
ale powiedzcie czy to dalej jest za drogo???
z gory dzieki!
nie rozpisywalem sie ale :
mecho powiedzial: trzeba wymienic pierscionki+jak juz robimy to panewki gorne i dolne, uszczelniacze, nowy porzadny olej, uszczelki, filtr oleju itp, malo tego on powiedzial ze co do pierscionkow panewek i uszczelniaczy to trzeba oryginaly i za to powiedzial do 1000 max, ale ja jeszcze stwierdzilem ze trzaba klocki i szczeki i pewnie cos po drodze wyskoczy, robocinza wliczona, wiec szczeki i klocki to w[poiedzial ze jeszcze 200 i to jest 1200 co nie i ja sobie pomyslalem to wez se lukasz 1500 bo moze cos wyskoczy i takie tam moze akumulatro se kup
wiec sory wprowadzilem w blad teraz doczytalem ze troche gupawo napisalem ale to z lenistwa tyle mi sie nie chce pisac tak jak wam to czytac nie???
ale powiedzcie czy to dalej jest za drogo???
z gory dzieki!
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
ej wracajac i nudzac was znowu to wypowiedzcie sie szezej co do tego remontu jakiej firmy najlepiej pierdzionki (chyba ze oryginalne wystarcza) i reszte, zreszta sam tego nie przemontuje bo nie umiem (wiem kiedy nie podjac sie czegso co jest za ciezkie na moje zdolnosci) wiec ile maks chodzi robota za cos takiego