Zaprojektujcie SOBIE zegary !!!! (nie mnie ;-)))
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Zaprojektujcie SOBIE zegary !!!! (nie mnie ;-)))
http://www.tuning.fr/compts/index.php wybierasz marke ,model i jedziesz.... 
Ostatnio zmieniony 18 sty 2004, o 23:44 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tim
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
bez urazy ale od tych "białych zegarów" to już się człowiekowi nie dobrze robi...
może by tak wprowadzić nowe zasady do regulaminu np:
Zasada nr. 1
Poruszanie wątku "białych zegarów" będzie z całą bezwzględnością karane banem dla użytkownika zarzucającego ten temat

może by tak wprowadzić nowe zasady do regulaminu np:
Zasada nr. 1
Poruszanie wątku "białych zegarów" będzie z całą bezwzględnością karane banem dla użytkownika zarzucającego ten temat
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
rozmawiialem z gumisiem zaraz jak napisal posta i juz wszystko wiem.tylko to nie jest o BIALCH zegarach!!czy ktos po za Shreek'iem kliknal w ten link?? a cen rzeczywiscie sa conajmniej z kosmosu.
rozumiem Was bo przejzalem archiwum po rozmowie z Gumisiem i tez bym sie wkur..rzal jesli to byl by temat bialych zegarow,ale nie jest
Pozdro
P.S. kazdy moze wejsc i zaprojektowac dowolne zegary,niestety chyba wylacznie dla zabawy bo cena uniemozliwia praktycznie zakup
rozumiem Was bo przejzalem archiwum po rozmowie z Gumisiem i tez bym sie wkur..rzal jesli to byl by temat bialych zegarow,ale nie jest
Pozdro
P.S. kazdy moze wejsc i zaprojektowac dowolne zegary,niestety chyba wylacznie dla zabawy bo cena uniemozliwia praktycznie zakup
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Shreek nie widzę problemu - napatrzysz się na rysunki i potem pokombinujesz w photoshopie i Ci wyjdzie tak jak to Balt kiedys zrobil.shreek pisze:1: no coz one kurwa nie sa biale ale skoro mowicie ze o tych zegarach tyle bylo to zgadzam sie z wami
2: porszak to jest platna usluga z tymi zegarami i kurwa narobiles mi smaka na takie zegara a robic komus nadzieje to nie wybaczalne (nie mam 100eur na kawalek plastyku)
pozdrowienia
A moze to czas zaczac dawac bana za te zegary>