Za ile ??
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
forest KAT
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Za ile ??
Zastanawiam się bardzo mocno nad sprzedażą mojej ukochanej corsy i tu moje pytanie. Za ile mogę ją sprzedać??????????
Corsa B 1.2 listopad 97
2 właściciel, kupowana w Polsce
2 komplety kół( zima, lato)
radio z CD + 4 głośniki
Progi, lotka tylna, brewki, wloty na masce, grill Kamei, w środku elementy lakierowane na srebrno, podświtlane wszystkie zegary niebieskimi Ledami, alu gałka, alu pedały, wszystkie szyby ciemne, sportowy układ wydechowy.
Corsa B 1.2 listopad 97
2 właściciel, kupowana w Polsce
2 komplety kół( zima, lato)
radio z CD + 4 głośniki
Progi, lotka tylna, brewki, wloty na masce, grill Kamei, w środku elementy lakierowane na srebrno, podświtlane wszystkie zegary niebieskimi Ledami, alu gałka, alu pedały, wszystkie szyby ciemne, sportowy układ wydechowy.
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
Re: Za ile ??
Przy sprzedazy takie gagety jak:
nie maja wplywu na cene... takze nie licz za bardzo na kase za te czesci...forest KAT pisze:Progi, lotka tylna, brewki, wloty na masce, grill Kamei, w środku elementy lakierowane na srebrno, podświtlane wszystkie zegary niebieskimi Ledami, alu gałka, alu pedały, wszystkie szyby ciemne, sportowy układ wydechowy

-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Tez mi sie wydaje, ze 18 to za duzo. Swoimi modyfikacjami zubozyles sobie grono nabywcow. Wiele osob wychodzi z zalozenia, ze jak samochod tuningowany, to na pewno byl katowany. Ty wiesz jak jest, ja wiem jak jest, caly ctm wie jak jest, ale pani zofia wybierze sobie corse, ktora nie odroznia sie od pozostalych. Pozatym nie wszystkim sie to podoba i nie wszyscy lubia. Na pewno masz teraz wieksze szanse na sprzedaz celujac w target milosnikow tuningu, ale: a) jest to nieporownywalnie mniejsze grono, b) to ze sie komus spodoba twoj samochod to wcale nie znaczy, ze bedzie go na niego stac. Dlatego tak trudno jest mi wycenic twoj samochod. Nie bez powodu wiele osob podczas sprzedazy stara sie wrocic do standardowego wygladu. Rocznikowo patrzac to juz 7-latek, i mimo, ze jest z listopada 97 a teraz mamy styczen 04 to i tak wiele osob bedzie sie trzymac tej wersji.
I AFAIR zadne TU nie ma pakietu na 7latki, bo na 6latki sa jeszcze jakies pojedyncze TU, ktore oferuja pakiet pod warunkiem posiadania faktury zakupu samochodu na terenie Polski.
I AFAIR zadne TU nie ma pakietu na 7latki, bo na 6latki sa jeszcze jakies pojedyncze TU, ktore oferuja pakiet pod warunkiem posiadania faktury zakupu samochodu na terenie Polski.
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
a wracajac do tego co napisalem 3 posty wyzej, wydaje mi sie ze lepiej i szybciej sprzedaz auto pozbywajac sie tych gagetow i pozostawiajac auto bardziej "seryjne" - czesci mozna sprzedac extra....
Ostatnio zmieniony 25 sty 2004, o 23:58 przez =JUHol=, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
powiedzialem 18 tys. bo mniej wiecej tyle wystawiaja sobie na mysłowickiej giełdzie za te roczniki z dobrym wyposażeniem [radio CD, alu felgi np - co prawda o nich nic nie pisales]
oczywiscie nie wiem za ile ostatecznie ida... bo to jest najczesciej taka cena wystawiona do ostrego targowania sie
tak samo zreszta kupilem swoja Corsiawe
a zmiana ceny w stosunku do modyfikacji - podobnych nam oszolomow jest o dziwo dosc sporo
wiec costam za nie dostaniesz przy odrobinie szczescia... ale bedzie to cena napewno niewspolmierna do wlozonych kosztow
oczywiscie nie wiem za ile ostatecznie ida... bo to jest najczesciej taka cena wystawiona do ostrego targowania sie
a zmiana ceny w stosunku do modyfikacji - podobnych nam oszolomow jest o dziwo dosc sporo
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]
-
TS
- Świeżak
- Kontakt:
Skorzystam z okazji i spytam o wartośc mojej Corsy:
'98, 1.0. 12V, 74 tys., 5d, PPx2, szyberdach, wspomaganie kierownicy, zderzaki w kolorze, seryjna, nic przy niej nie dłubałem.
Noszę się z zamiarem sprzedaży bo wyłazi jej rdza - nie wierzyłem jak to zobaczyłem, ale niestety to fakt. Rdza widoczna po otwarciu tylnej klapy, wokół świateł.
Pozdrawiam
'98, 1.0. 12V, 74 tys., 5d, PPx2, szyberdach, wspomaganie kierownicy, zderzaki w kolorze, seryjna, nic przy niej nie dłubałem.
Noszę się z zamiarem sprzedaży bo wyłazi jej rdza - nie wierzyłem jak to zobaczyłem, ale niestety to fakt. Rdza widoczna po otwarciu tylnej klapy, wokół świateł.
Pozdrawiam
TS (X10XE)
-
forest KAT
- Świeżak
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
miesiac temu sprzedalismy corse 1.0 12v '98 3d 94tys, bez poduch, bez wspomagania, ale z alarmem, centralnym, dwoma kompletami kol (zima + alu), radiem z cd i zestawem signata za 18000. od reki i bez problemu do salonu renault, kupujac jednoczesnie autko od nich.TS pisze:Skorzystam z okazji i spytam o wartośc mojej Corsy:
c20rsa, czlowieku meeen!
-
forest KAT
- Świeżak
-
forest KAT
- Świeżak
-
forest KAT
- Świeżak
-
tynium
- Świeżak
- Kontakt:
Malo
Za taki model jak twoj oczywiscie nie biorac kompletnie pod uwage tych gadgetow:-) no coz nie wiele. Oczywiscie podaje sytuacje wg danych z mego okregu. Ale cena 15tys to tak na szybko, 16 tysiaczkow ogolnie to gora max jak autko sie spodoba,ale musi byc naprawde w zajebistym stanie. Niedawno widzialem corse 1.4 '97 do wziecia za 15 tys jakos tak w grudniu. Ale zycze udanej sprzedazy!!! 
Racing England
http://www.gtczesci.webpark.pl
http://www.gtczesci.webpark.pl
-
forest KAT
- Świeżak