SPRAY
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
kristo
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: SPRAY
Jaki problem? Każdą szybę da się przyciemnić folią i żadne wypukłości nie są przeszkodą. A ten sprej to jest zwykły taki jak do przyciemniania lamp- jednym słowem badziewie...czester 1 pisze:Czy słyszał ktoś z was o sprayu do przyciemnienia szyb.
mam problem z oklejeniem szyb folią (jest bardzo wypukła)

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
Popieram Endo .. mialem tylnie przyciemnione metoda domowa .. i teraz zdecydowanie stawiam na psecjalistowendo pisze:W corsach jeszcze nie jest tragicznie, ale np. w clio tylna szyba to koszmar dlatego jak ktos nie ma zdolnosci do takiej roboty to niech lepiej odda do specow - wyjdzie drozej, ale bedzie profesjonalnie zrobione i na dlugi czas, a samemu latwo zepsuc..
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
tylko z piecowkami jest taki problem, ze nie dasz rady zrobic ich fajnie ciemnych, moga byc tylko troche ciemniejsze, ale beda takie przeswitujace..
. Plusem za to jest to, ze nie ograniczaja Ci widocznosci prawie zupelnie.. Qomo - bedziesz wysylal szybki czy wybierasz sie do nich?

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
Re: SPRAY
czyli mam pytać o spray do przyciemniania lampkristo pisze:Jaki problem? Każdą szybę da się przyciemnić folią i żadne wypukłości nie są przeszkodą. A ten sprej to jest zwykły taki jak do przyciemniania lamp- jednym słowem badziewie...czester 1 pisze:Czy słyszał ktoś z was o sprayu do przyciemnienia szyb.
mam problem z oklejeniem szyb folią (jest bardzo wypukła)
a szybe chce przyciemnić tylną w nissanie vanette '99r i takiej szyby jeszcze nie widziałem :0
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
michalm pisze:nie no mozesz sobie kupic spray taki zwykly w sklepie najlepiej czarny i pomalowac wszystkie szyby jak leci na czarno ...bedzie git :![]()
![]()
tylko zostaw sobie male okienko z przodu bo bedzie ciezko jechac
No proste tasmexy teraz w modzie...jak w czolguarts pisze:nie no na przod to obowiazkowo tasmex .... najlepiej do polowy szyby![]()
![]()