Plany

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
boxer
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Plany

Post autor: boxer »

Zbliza sie wiosna wiec pora na małe tjuningi. Na razie moja żabcia to totalna sreia no może pozatym ze ma siatke w grillu i brak znaczka na masce. Chciałbym w niedalekiej przyszłosci zapodać naowy lakier ( auto jest białe więc chyba takie pozostanie) ale teraz pomalować zderzaki. Grill jest od czerwonej corsy i widać na zadrapaniach czerwona farbe. Co myślicie warto zmieniać kolor i czy sa jakieś pułapki. Tylko błagam nie piszcie że nie lubicie białego ja tez wolę czerwony ale nie oto chodzi mi sie biały podoba no i z zaprawkami nie ma kłopotu . BTW z czego dokombinowac dokładke do przedniego zderzaka? W sieci znalazłem coś takiego, tylko tego fajansiarskiego paska na szybie nie bedzie Obrazek
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

boxer: ja bym chciał mieć białą corsiawkę czarne szybki, czarne lampki...
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Boxer, a moze jakas mieszanka farb - bialy z fajna domieszka? Nie bedzie juz wtedy tak latwe w uzupelnianiu ubytkow, ale za to jak bedzie wygladala.. !!! :-D :lol:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

bialy ladny kolor :oko: mi sie podoba.
co do dokladek to albo trzeba je przerabiac,dorabiac u jakiegos magika albo pogadaj ze Scottym moze on cos Ci zaproponuje,bo ze znalezieniem czegos co jest od razu do corsy A to jest problem
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

no chyba ze ma sie kase i zamowi sie cos z UK...w FastUk jest duuuzy wybor :grin: - tylko ceny....ehh
corsa A & Audi S3
Obrazek
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Bardzo fajnie pasuje do przedu dokładka od astry II, najlepiej właśnie na przykładzie Critersa samemu coś zaprojektować bo wtedy jest orginalny i niepowtarzalny. Spróbuj znaleść jakiś miły zderzaczek z innych sam. i pokombinuj... efekt murowany.

Pozdrawiam
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”