Prosze o odpowiedzi a nie olewke jak poprzednio
Wymiana przekładni kierowniczej
-
Budzio
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wymiana przekładni kierowniczej
Jak juz wspomnialem w jakims poprzenim poscie musze wymienic przekladnie kierownicza. Mechanik za jakas tam regenerowana zaspiewal 700zl z montazem, ja sam znalazlem urzywke za 250zl i teraz pytanie jaka opcje wybrac jesli sie zdecyduje na ta tanisza to na co zwrocic uwage przy kupnie. Moze macie jeskies inne pomysly
..::CTM#117::..
-
Joda
- Świeżak
- Kontakt:
Nie umiem Ci doradzić na co zwrócić uwagę w przypadku używki ale szperałem trochę w necie i na stronie http://www.automotosklep.pl znalazłem nową przekładnię za 526zł (producent: SIR). Może rozważysz jeszcze tę opcję... 
#175 - KIEROWNIK BORDOWEGO ŻUCZKA
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Moze poprostu nie wie, a nie od razu ma w dupie.. A ten post jest tak samo widoczny jak tamten, wiec nie bardzo ma to chyba sens..Budzio pisze:bo to wazna sprawa a jak widac ile jest wyswietlen a ile odpowiedzi to zaczynam miec wrazenie ze ktos tu kogos w dupie ma
Ja znalazlem cos takiego
http://www.opel-czesci.pl/szukaj.php?na ... ia&model=7
ale nie wiem czy to caly komplet bo cena bardzo niska w porownaniu do tego co piszesz..

-
Basista
- Swój
- Kontakt:
jaka to przekładnia i do jakiej corsy napisz cos wiecej czy ze wspomaganiem czy bez to ci powiem za ile moge miec nową taką.
A uzywki sie nie oplaca kupowac bo nie wiesz co kupisz nigdy do srodka nie wejdziesz jak juz to daj regenerowac twoja u mnie to kosztuje 150zł taka regeneracja jesli bez wspomagania.
A uzywki sie nie oplaca kupowac bo nie wiesz co kupisz nigdy do srodka nie wejdziesz jak juz to daj regenerowac twoja u mnie to kosztuje 150zł taka regeneracja jesli bez wspomagania.