Magnetyzery
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Magnetyzery
Czy miał ktoś z was styczność z magnetyzerami. Proszę o WSZELAKIE opinie (włącznie z tymi jaki kupić)
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 

-
- Nowy
- Kontakt:
Jeżeli tak to w jakim sęsieosman14 pisze:heheheh a ja mam i moj dziala!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Może jednak nie daje to jakiejś przeraźliwej różnicy ale powiadają: "ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka..." A jeśli Wasze magnetyzery nie skutkóją to może są nieodpowiednie

Bardzo jestem ciekaw waszych dalszych opinii (za poprzednie wielkie dzięki), bo mam magnetyzer własnej roboty (zupełnie inaczej rozwiązany- zainteresowanym mogę zdradzić jak go wykonałem) i chcę go zaaplikować mojemu corsiątku:)

-
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
bonek luz! kurna!
zart rozumiesz i fakt jak sie kupi auto to sie robi z nim rozne zeczy pozniej dochodzi sie do wniosku ze to nic nie daje poza wypelnieniem luk w wydatkach i w zyciu codziennym, auto jezeli na takich cudach nie zyska to pozostanie na poprzednim poziomie, czasem moze stracic na mocy wygladzie a to zalezy od fanaberii uzytkownika.
chcesz miec odjazd fure to zrob swap. to ma sens. mnie takie cudopwne pseudotuningi doprowadzily do kompletnego remotnu remontu silnika za bagatela 2kpln - nie iwem czy oplaca sie...
ale ogolnie popieram twoje pobudki cos trzerba robic, ale blagam cie zanim cos zrobisz poczytaj tu na forum bo uczyc sie na wlasnych bledach to troche szkoda nie ?
pozdrawiam
zart rozumiesz i fakt jak sie kupi auto to sie robi z nim rozne zeczy pozniej dochodzi sie do wniosku ze to nic nie daje poza wypelnieniem luk w wydatkach i w zyciu codziennym, auto jezeli na takich cudach nie zyska to pozostanie na poprzednim poziomie, czasem moze stracic na mocy wygladzie a to zalezy od fanaberii uzytkownika.
chcesz miec odjazd fure to zrob swap. to ma sens. mnie takie cudopwne pseudotuningi doprowadzily do kompletnego remotnu remontu silnika za bagatela 2kpln - nie iwem czy oplaca sie...
ale ogolnie popieram twoje pobudki cos trzerba robic, ale blagam cie zanim cos zrobisz poczytaj tu na forum bo uczyc sie na wlasnych bledach to troche szkoda nie ?
pozdrawiam
-
- Swój
- Kontakt:
Szczerze mowiac to opcja szukaj jest troche ukryta bo nie karzdy odrazu wie ze w MENU trzeba jej szukac. Moze zamiast tutoriala przykleic pusty temat z samym tylko tytulem "OPCJA SZUKAJ DOSTEPNA W MENU" chociaz i tak watpie zeby to cos dalo.
P.S. Przeczytalem ten post z samego rana i odrazu humor mam dobry
Aha i Shreek witam ponownie
P.S. Przeczytalem ten post z samego rana i odrazu humor mam dobry

Aha i Shreek witam ponownie

..::CTM#117::..
-
- Swój
- Kontakt:
dzieki budzio milo ze ktos dostrzegl...
)
bonek ja nie mialem nic zlego na mysli....
nie bron sie jak ktois chce pomoc
swoja droga magnetyzery weszly jakis 5 lat temu na rynek i wtedy po pol rolu wszyscy sie z tego smiali....
moze magnetyzerek ktory jest dobry bedzie raczej bardzo drogi a te ktore sa po pare 100wek sa kawalkiem magnesu np takiego ktory jest stosowany przeciw zakluceniowo i przeciw indukcyjnosciom i pojemnosciom pasozytniczym na przewodach sygnalowcyh i zasilajacych np w drukarce...
wiec troche za slabe...
a swoja droga jak ci tyle pali to:
1. moze technika jazdy (ciezka noga lub zbyt niskie obroty)
2. moze silnik jest juz na wykonczeniu u mnie przed remontem palil 30L gazu na 100ke
pozdro all.
PS i nie mowilem przemysl tylko poczytaj (poszukaj co Ci juz tu napisali ziomki...)

bonek ja nie mialem nic zlego na mysli....
nie bron sie jak ktois chce pomoc
swoja droga magnetyzery weszly jakis 5 lat temu na rynek i wtedy po pol rolu wszyscy sie z tego smiali....
moze magnetyzerek ktory jest dobry bedzie raczej bardzo drogi a te ktore sa po pare 100wek sa kawalkiem magnesu np takiego ktory jest stosowany przeciw zakluceniowo i przeciw indukcyjnosciom i pojemnosciom pasozytniczym na przewodach sygnalowcyh i zasilajacych np w drukarce...
wiec troche za slabe...
a swoja droga jak ci tyle pali to:
1. moze technika jazdy (ciezka noga lub zbyt niskie obroty)
2. moze silnik jest juz na wykonczeniu u mnie przed remontem palil 30L gazu na 100ke
pozdro all.
PS i nie mowilem przemysl tylko poczytaj (poszukaj co Ci juz tu napisali ziomki...)
-
- Nowy
- Kontakt:
Ja się wcale nie bronie tylko myślę że warto mieć swoje zdanie (nie raz robiłem to co mi radzili inni i nie wychodziłem na tym za dobrze więc muszę się nieraz upewnić czy na 100% dana osoba ma rację...)
A to o moin stylu jazdy powaliło mnie na kolana
bo przecież to że wcześniej przysłowiowo napisałem "pali tyle co czołg" musiało by oznaczać że jeżdże na 2 biegu z gazem w podłodze, a tak nie jest. nawet jak starałem się jechać optymalnie to też nie mało paliło. Ale dobra co się będe rozpisywał przecież to nie tego się tyczy ten post... (wcześniej starałem się zaznaczyć to że nie chce waszych wypowiedzi w sprawie mojego spalania a mimo to dostałem "podprogowy" ochrzan za to że niby nie szukałem odpowiedzi w archiwum a powiem szczeże że szukałem i nie jednego się dowiedziałem. Nie myślcie że chce się z Wami "żreć" na całego tylko czasem jestem taki upierdliwy 
A to o moin stylu jazdy powaliło mnie na kolana

-
- Swój
- Kontakt:
a teraz bede musial przeprosic kolege bonka.....
przepraszam
bo nie iwme jak wy ale dzis juz wiem ze magnetyzerki dajaj jednak conieco...
skad?
bylem akurat dzis w RAKO-autotuning bo mi wreszcie scigneli obszycie na kierownice...
i patrze a tam ladnie pakowane w drewniane pudelczka sa magnetyzeki po uwaga prawie 600 pln!!!
po dluzszej rozmowie wyszlo ze se cos warte bo:
oni sprzedaja je w ten sposob ze kupuje sie i testuje jak nie ma zamierzonych efektow to sie zwraca i dostaje kase... a z tego co mowi gosc to jeszcze ani jeden nie wrocil...
wiec jezeli gosc nie klamal to zeczywicie cos to daje...
slyszalem ze na bank na oszczednosci...
przepraszam
bo nie iwme jak wy ale dzis juz wiem ze magnetyzerki dajaj jednak conieco...
skad?
bylem akurat dzis w RAKO-autotuning bo mi wreszcie scigneli obszycie na kierownice...
i patrze a tam ladnie pakowane w drewniane pudelczka sa magnetyzeki po uwaga prawie 600 pln!!!
po dluzszej rozmowie wyszlo ze se cos warte bo:
oni sprzedaja je w ten sposob ze kupuje sie i testuje jak nie ma zamierzonych efektow to sie zwraca i dostaje kase... a z tego co mowi gosc to jeszcze ani jeden nie wrocil...
wiec jezeli gosc nie klamal to zeczywicie cos to daje...
slyszalem ze na bank na oszczednosci...
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Nie wiem z czego tak wnioskujecie bo to, ze nie oddaja o niczym nie swiadczy - jesli mega fachowiec zajrzy Ci pod maske i dotknie czegokolwiek i powie Ci, ze masz w tym momencie +5KM to Ty w to uwierzysz i bedzie Ci sie wydawalo, ze samochod lepiej jezdzi.. Caly czas mowimy tu o efekcie psychologicznym, a ze przyrosty sa znikome to mozna takie rzeczy wmawiac - pokaz mi wykres z hamowni to uwierze..Bronek_84 pisze:czyli mój post jest jednak słuszny- wiedziałem że coś w tych magnetyzerach jednak jest
PS. Staralem sie nie komentowac tego watku, ale juz nie moge..

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak sobie myśle, że można by zrobić dłuższy dolot do jazdy na codzień, a na ściganko krutki.osman14 pisze: no mantzel jeszcze nie pracuje jak powinien ale juz niedlugo