Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maska do bani, przedni zderzak wydaje mi sie jakis "dziwny", nie pomalowane klamki psuja ogolny wyglad, tylny zderzak to porazka totalna no i na koniec malutkie felgi
jedyny plus to tylne lampy, zastanawiam sie kto cos takiego produkuje
imho stylistycznie porazkowo. szczegolnie ten niebieski wrzut z boku.. ni przypial ni przylatal
widywalem jednakze duzo gorsze przypadki. np. ostatnio widzialem calkowicie seryjna, srebrna honde civic (5d) 1.6 z megawielkim czarnym tribalem z boku.. wygladalo to conajmniej komicznie.. czego to ludzie nie wymysla, zeby zwrocic uwage niekoniecznie udanym stylingiem samochodu
Ja tam nie wiem co wy chcecie... Gość pewnie kasy nie miał za wiele więc się starał jak mógł... Może troche niedopracowana ale może ktoś to poprawi. Można komentować bez końca ale podobno o gustach się nie dyskutuje...
mi tez jakos ta bryka do gustu nie przypadla .... terenowe combo , ale z drugiej strony kolejne etapy to moze fele .. zawiecha .. 2.0T ale chyba podobne fele mial kiedys Ren
nie no maska odskoczy po pociagnieciu dzwigni w aucei i chyba zostanie pare cm na wsuniecie dloni i wcisniecie ogranicznika ale ta maska to zrobiona jest idiotycznie bo to przecierz chlodzenie to chyba nie wiem czym jest zrobione
jak nie chlodzi chyba ze model B rozni sie tm od combo ze ma przelot z przodu zalany plastikiem u mnie byla tam jakas lipna atrapa ale nie bylo calkowicie zalane............
Hiv pisze:Ja tam nie wiem co wy chcecie... Gość pewnie kasy nie miał za wiele więc się starał jak mógł...
tu chodzi o odrobine wyczucia stylistycznego!! za taka sama kase mozna by to zrobic lepiej i nie dawac np. tylnego zderzaka od poloneza!! przeciez to nawet nie jest dobrze spasowane
nie rozumiem ludzi ktorzy usprawiedliwiaja robienie polisz tuniku brakiem kasy! przeciez to jest wstyd czyms takim jezdzic! ja juz bym wolal nic nie robic niz takie kwiatki
Hiv pisze:Ja tam nie wiem co wy chcecie... Gość pewnie kasy nie miał za wiele więc się starał jak mógł...
tu chodzi o odrobine wyczucia stylistycznego!! za taka sama kase mozna by to zrobic lepiej i nie dawac np. tylnego zderzaka od poloneza!! przeciez to nawet nie jest dobrze spasowane
nie rozumiem ludzi ktorzy usprawiedliwiaja robienie polisz tuniku brakiem kasy! przeciez to jest wstyd czyms takim jezdzic! ja juz bym wolal nic nie robic niz takie kwiatki
sory ren ale mnie az ponioslo jak to przeczytalem bo wydaje mi sie ze chyba nie natym polega tuning zeby zakaldac tylko orginalne plastiki typu zender carzone itd ,wiesz ktos mi kiedys powiedzial ze stylizacja jest udana wtedy gdy jest cos zmienine i sie cale auto wroznia , a byle smiertenikowi ciezko okreslic czym sie rozni od seryjnego auta . jednak jesli chodzi o to biale combo to wydaje mi sie ze ten zderzak choc od poloneza gdyby zostal troche bardziej dopracowany wygladal by lepiej niz kolejny rs ps . ren nie jedzie po gosciu bo po pierwsze stylistycznie uwazam ze twoje auto w porownaniu z jego autem to porazka. a i jeszcze jedno "hehehehe nie pamieta wol jak cielenciem byl cofnij sie ze 2 lata do tylu czy twoje combo na 14 nie wygladalo podobnie hehehehehehehehehe bo chyba od tamtej pory to zmieniles felgi hehehe a zapomnial bym no i w miedzy czasie lakier jakos ci odpadl z przodu auta to tyl na temat
A po co od razu zamykać? Fajnie się rozkręca Ren się chyba wymądrza trochę za bardzo... Nie znam chłopaka ale z tego co czytam to myśli, że ze swoim combo to rządzi. A jak by tak jego zdjęcie wystawił ktoś na jakiejś niemieckiej stronie z corsiawkami? Hę? Ciekawe jakie tam byłyby komentarze... Ehh, każdy cieszy się z tego co ma... Bo jak się nie ma co się chce to się chce co się ma
REN pisze:tu chodzi o odrobine wyczucia stylistycznego!! za taka sama kase mozna by to zrobic lepiej i nie dawac np. tylnego zderzaka od poloneza!! przeciez to nawet nie jest dobrze spasowane
Ale jemu się to podoba i to jest naważniejsze, a nie co kto mówi.
Na ostatnim modlinie w poprzednim sezonie ktoś wspominał że bedzie konkuręcja dla REN'a. Jakiś partner czy cuś.
Hiv pisze:A po co od razu zamykać? Fajnie się rozkręca Ren się chyba wymądrza trochę za bardzo... Nie znam chłopaka ale z tego co czytam to myśli, że ze swoim combo to rządzi. A jak by tak jego zdjęcie wystawił ktoś na jakiejś niemieckiej stronie z corsiawkami? Hę? Ciekawe jakie tam byłyby komentarze... Ehh, każdy cieszy się z tego co ma... Bo jak się nie ma co się chce to się chce co się ma
REN zachowuje się jakoś dziwnie, czy tak każdy ma jak go skrytykują albo się nie z zgodzą z autora sugestją. Pamiętaj że to jemu się podoba a tobie nie to już Twój problem