c12nz Jaka chłodnica
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
c12nz Jaka chłodnica
Witam!
Mam taki problem, iż pękła mi chłodnica:(,mam takie pytanie czy pasuje do Corsy B silnik c12nz chłodnica od innego opla?może ma ktoś taką do sprzedania?Jakie pieniądze musze szykować za używaną chłodnice?
Mam taki problem, iż pękła mi chłodnica:(,mam takie pytanie czy pasuje do Corsy B silnik c12nz chłodnica od innego opla?może ma ktoś taką do sprzedania?Jakie pieniądze musze szykować za używaną chłodnice?
Corsa B c20se
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
To, że w swoisty to wiem, bo obkleja od wewnątrz cały układ chłodniczyshreek pisze:ale od niego sie pompa wody i termostat napewno zacieraja bo uszcelnia heheh w dosc swoisty sposob.......

Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 

-
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tak.... a wystarczy że będzie upał i corsa mocno się zagrzeje- ciśnienie w układzie zrobi swoje od nowa.sidor11 pisze:na twoim miejscu poszukaBbym miejsca skad sie leje i zalutowaB to bo tak bedzie najtaneij a napewno juz nie bedzie cieklo
Dzisiaj z kolegą właśnie tak miałem- jechaliśmy uno- mocno się zagrzało padł termostat i pękła chłodnica w miejscu gdzie była wcześniej lutowana. Samochód się przegrzał- i walneła uszczelka pod głowicą- co w rezultacie zatarło silnik.... teraz się modlimy żeby blok i głowica nie okazała się pęknięta...