Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pod tym adresem znajduje sie material filmowy przygotowany przez Satan'a. Za takie rozpoczecie filmu to ma u mnie kreche, ale za to co jest potem to juz zlocisty trunek postawic bedzie musial
Tak tylko wyjasnie ... blokowali mi droge i nie reagowali to jakos wyprzdzic trzeba bylo, nie ?!
Prosze nie probowac tego w domu - my jestesmy profesjonalistami heheheh
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
Bardzo fajny filmik Szkoda ze tak krotko jest slychac wydech Kristo
Fajnie wyszlo. Nastepnym razem musimy obsadzic wiecej corsiawkowych rol. Satan RE5PEKT
To ja juz wiem czym Ty sie tak Satan zmeczyles, ze siedziales potem caly czas w samochodzie - musiales obejsc caly nasz rzad! Filmik calkiem spoko, materialu bylo skapo, ale calosc ladnie sie prezentuje nawet moj combopodobny wozek sie zalapal
wrrr sciagnolem na dusk i dupa blad jakis wyskakuje
nawet po odpaleniu bezposrednio jak macie jakies kodeki co sa potrzebna do tego to poslijcie na maila
Juz mam fajny fajny ale czy ktos mi kiedys wyjasni o co chodzi z miedziana
Ostatnio zmieniony 4 maja 2004, o 22:34 przez kyniek, łącznie zmieniany 1 raz.
ja juz zassalem filmik grzeczny, jest rzad corsiawek, prezentacja kanta , taniec cors na plycie lotniska hehe i fajna prezentacja w trasie.
"podoba mnie sie to"
bialej strzaly troszke nawet jest na filmiku
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
podklad Warszawka plonie ... mistrz (chyba wiem skad ten pomysl....) Balt jest gwiazda filmowa .. tylko szkoda ze mu zygac sie chcialo Satan moze foteczki zapodaj
A ja widziałem z Miedzianej z tamtego roku i zgadzam sie ze byl o niebo lepszy!!! Ten w ogole nie oddaje atmosfery Modlina... Nie mówiąc już o tej waszej jezdzie po parkingu (czemu was tam tylko 5 czy 6 bylo? Gdzie reszta z 18 corsiawek?) Mam nadzieje ze uda mi sie jakas kamerke do midzianej zalatwic to pokaze co mozna z tym zrobic
Ale satan respect dla ciebie ze sie tego podjąłeś! Ta jazda na koncu to faktycznie niezla sprawa, no i te nasze corsy, ten "dorobek ctmu" na początku
Pozdro!
Filmik moze byc,szkoda ze tak malo materialu,na plac bylo trzeba wiecej Corsinek sciagnac (wczesniej uzgodnic,jak byli prawie wszyscy kierowcy),ogolnie
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
ja kamery nie mialem i nic nie krecilem
A co do flimu bardzo przyjemny, szkoda tylko ze nie ma w nim wszystkich corsiawek i moze przez to jest tak malo "klimatyczny" ale bardzo mi sie podoba. Bravo Satan
Ja cos sklece w weekend,bo teraz brak czasu.Juz sie powoli za to zabralem,ale ciagle mam cos innego na lbie.A warszafka....hehehehehe Ty to Satan niezly jajcarz jestes...dobre,dobre
filmik moze byc, dla mnie za malo akcji
panie fliper nie ladnie nie ladnie, prezes powinien dawac przyklad !
ale mirrorek gotowy: http://pooh.cofund.org.pl/corsa/modlin.wmv[/url]
dziękujęłm bardzo za wszystkie pochwały. Tak sobie z Flipperem gadałem wieczorkiem to sądze że mnie zjedzie REN jak to zaśsie, ale co by nie mówić to najważniejsze że wam sie podoba.
Poniżej daje wam jedno zdjęcie ale panoramiczne. (sory że tylko jedno ale naprawde źle się czuje i ide do łuszka):
nie moge dostać się na swój serwer odezwijcie się na gg do mnie to podeśle