Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To ja mam glupie pytanie - co to za gabki leza po stronie pasazera bo nie moge sie dopatrzec? Wystroj wnetrza czy to moze fotel pasazera?
Arts, fakt wyglada akrutnie, ale w takim potworku to nawet pasuje
bardzo ciekaw jestem na ile teraz zostala wystrojona i czy wreszcie pojedzie w bialej zgodnie z oczekiwaniami, bez f/s niesamowita maszyna, okrutnik anihilator!!!
cisnienie doładowania 0,6 bara..... stosunkowo niskie... ale to dane sprzed roku
bardziej zastanawia mnie ten ów magiczny kolektor....
widzialem go bardzo dokładnie nawet mam spy shota ale w zasadzie nie dopatrzylem sie tam jakis innowacyjnych rozwiazan
kolektor byl odsloniety na modlinie zdaje sie.. ale jakos pauka bylam straszna i nie obejrzalem w zasadzie nic, co stalo na parkingu dla scigajacych sie
Nie znacie sie - to jest obliczony w warunkach labolatoryjnych otwor ssaco-chlodzaco-dotleniajaco-obrzydzajacy majacy na celu wystraszenie tych co "stana na drodze" przed, oraz tych co jada za (ze cos odpadnie i uszkodzi nam maske) hieheihe
Tak powaznie, to jest nic..... ale patrzac na mocowania kielichow i znajac co w Corsie A tam sie dzieje to raczej tym bym sie martwil przy tej mocy... nie widze nawet rozporki.... jezeli to sie nie zmieni to na ktoryms starcie moze to autko zejsc ponizej 10s/400m ...... ale samym silnikiem jak wyskoczy
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
!markos pisze:kolektor byl odsloniety na modlinie zdaje sie.. ale jakos pauka bylam straszna i nie obejrzalem w zasadzie nic, co stalo na parkingu dla scigajacych sie
No i właśnie specjalnie dla Ciebie nagrałem jeden z tych filmów. Tylko ktoś tu z serwerkiem się opóźnia Myślałem że jak wrócę z pracy filmy będą zassane.
Ale skoro jeszcze nie ma filmów, to masz Markos fotkę na pocieszenie
endo pisze:To ja mam glupie pytanie - co to za gabki leza po stronie pasazera bo nie moge sie dopatrzec?
Te gąbeczki służą do "bezpiecznego wożenia" laptopika
kristo pisze:Ale skoro jeszcze nie ma filmów, to masz Markos fotkę na pocieszenie
fajny ten kolektor.. a moze ktos mi powiedziec co w nim takiego magicznego?
kristo, moze jakies info z pierwszej reki samego kierownika i pomyslodawcy turbosmietnika?
W sumie nie bardzo widzę co jest w nim specjalnego, i nawet na fotkach z promotora widziałem coś podobnego (chyba w hondzie).
@ Markos- Ja z Panem Fibiszem raczej rozmawiam o mojej corsie a nie jego turbozapierdalajki P.S. Bardzo spodobał się mu mój kubełek i pytał się czy nie mam drugiego na sprzedaż
Słaba ta moja corsa- bravo 1.6 tylko o jędną długość bierze
markos!:
apropo kolektora jest to kolektor 4-0 nie tak jak 4-1 czy 4-2-1
slyszalem ze te 4-0 sa najlepsze wlasnie - na zdjeciu nie widac ale tam nie wchodza 4 rurki w jedna (typowe 4-1) czy 4 w dwie i w jedna tylko 4 rurki wpadaja do puszki i poznije z tej puszki wychodzi jedna ...
bylo to napisane na stronie goduli czy kogos nie pamietam juz gdzie...
jest to ponoc o tyle dobre ze np 421 swietnie poprawia moment w waskim zakresie obrotow
natomiast 4-0 w dosc szerszym zakresie....