Wogole to jaka akcja usunolem temat z innymi wypowiedziami. Mozliwe to jest? Kasowalem jednego posta, bo dwa razy sie wyslal.
Akurat wziolem kopiuj jak odpisywalem, wiec:
No eleganckie obnizenie bylo, najmniejsze jakie znalazlem -30mm.
Bilsteina jeszcze nie mam, ale chodzi o zoltego,
wogole to w do wszystkich cors a/b sa identyczne amory bilsteina, a co wiecej nie ma do wyboru B6 i B8. W kilku katalogach sprawdzalem, u MTS i w zerkopolu tez. W rubryce B6 i B8 widnieja te same numery.
B6 to zolty sport ,a B8 to tez zolty sprint do obnizanych sprezyn 30-40mm.
Apropo to nigdzie nie moge znalezc amorow na tyl, podobno jakas firma juz ich do polski nie sciaga i mozna kupic to co lezy jeszcze.
A samochodzik taki mieciutki sie stal z jednej strony, ze jedna rasia mozna go tak ladnie rozbujac ze w szoku.
A najgorsze i to BARDZO BARDZO BARDZO jest to, ze w jezdzie nie ma, specjalnie wielkiej roznicy nawet skrecajac w lewo. Tragicznie dopiero jest na wertepach. To wg. mnie pokazuje jakim udanym "zestawem" jest sachs adventage i kyb z tylu i sprezyny 3cm. BTW tyl mi sie wydaje lepszy od przodu.
Sprężyny, nędza, ENZO -->amortyzator padl
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No przyszly bilsteiny tylne zolte, wiec fajniutko chociaz na poczatku mialem paranoje bo patrze, a na dole amorka kawalek farby schodzi i czarne widac to sobie od razu mysle, ze kupilem przemalowane z czarnych na zolto. Okazalo sie ze tam na dole przy montowaniu jest troche gumy na wierzchu i jak sie nacisnie to farba peka i schodzi i tylko tam na szczescie,
wiec z czystym sumieniem i szczerze moge polecic MTSbilsteina.
W sumie zaplacilem 630.
Normalnie z tylu u gory amorka jest taka gumka podwojna i gorna jej czesc wystaje w samochodzie-na to podkladke i srube. Chodzi o ta gume, bo do amorow dodali tez taki gumowy krazek tyle ze pojedynczy i grubszy i nie wiem co z nim poczac?
wiec z czystym sumieniem i szczerze moge polecic MTSbilsteina.
W sumie zaplacilem 630.
Normalnie z tylu u gory amorka jest taka gumka podwojna i gorna jej czesc wystaje w samochodzie-na to podkladke i srube. Chodzi o ta gume, bo do amorow dodali tez taki gumowy krazek tyle ze pojedynczy i grubszy i nie wiem co z nim poczac?
B x14sz