szerokość i wysokość: 1 cm x 0.5 cm

Pozdrawiam
Jak już jesteśmy przy kluczyku to niech mi ktoś powie co to jest za mała, prostokatna, czarna kosteczka wewnątrz kluczyka? (widoczna powyżej żarówki) Rozbierałem kiedyś obudowę kolumny kierowniczej i zauważyłem koło stacyjki jakby czytnik, dekoder czy cuś takiego. Czyżby był to jakiś imobilajzer :0satan pisze:Jeżeli o to chodzi to zrobiłem troche fotek:
szerokość i wysokość: 1 cm x 0.5 cm
Pozdrawiam
Wyjmij i zobacz co sie stanieBronek_84 pisze: Jak już jesteśmy przy kluczyku to niech mi ktoś powie co to jest za mała, prostokatna, czarna kosteczka wewnątrz kluczyka? (widoczna powyżej żarówki) Rozbierałem kiedyś obudowę kolumny kierowniczej i zauważyłem koło stacyjki jakby czytnik, dekoder czy cuś takiego. Czyżby był to jakiś imobilajzer :0
Jak tego nie ma to coś nie chce odpalićsatan pisze:Wyjmij i zobacz co sie stanieBronek_84 pisze: Jak już jesteśmy przy kluczyku to niech mi ktoś powie co to jest za mała, prostokatna, czarna kosteczka wewnątrz kluczyka? (widoczna powyżej żarówki) Rozbierałem kiedyś obudowę kolumny kierowniczej i zauważyłem koło stacyjki jakby czytnik, dekoder czy cuś takiego. Czyżby był to jakiś imobilajzer :0
A co to jest ?shreek pisze:Bronek jak ja Ciebie prosze
nie mow ze o immobilizerku nie slyszales