Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to maja byc powazne opinije bo jakos sie nie przekonuje do dwojki....ehh sam nie wiem
morgan4 pisze:mnie osobiscie ten drugi motyw sie bardziej podoba ale to oczywiscie kwestia gustu, od ciebie zalezy na jakich alumach bedziesz jezdzil :)a ten profil tej oponki jakis taki baloniasty :)czy mi sie tylko wydaje ?!pozdro
Hehehe Zgadzam sie z scottym, jak od poloneza. 2 zdecydowanie lepsza zwłaszcza że większe, w ogóle nie wiem co tu porównać chciałeś no ale rozumiem, że trzeba było się pochwalić
Gdyby tak jeszcze zderzaczki były w kolorze to byłby miodzio wygląd całości
podzielam opinie bronka. drugie za nowoczesne. Każy model ma swój styl i niektóre elementy pasuja inne nie i nic się zrobić nie da. Uważam, że pierwsze lepiej sie komponują z całością ALE jeśli faktycznie masz zamiar poprawić czy pozmieniać parę rzeczy - dokladnie nie wiem o co tam chodzi - to drugie może by też się komponowały dobrze. A drugie to już bardziej do C niż do B.
To jest moje zdanie - ale trzeba pamiętać , że o gustach sie nie dyskutuje
Ja widziałem je na żywaca i 2 na bank!!!!!!! A z resztą widziałem je w ruchu kilka razy i wygląda duuużo lepiej niż na tych starych. Tomek tylko oponki szersze wrzucisz i będzie miodzio!!
Ja widziałem je na żywaca i 2 na bank!!!!!!! A z resztą widziałem je w ruchu kilka razy i wygląda duuużo lepiej niż na tych starych. Tomek tylko oponki szersze wrzucisz i będzie miodzio!!
pozdrawiam
P.S. Czemu zdrapałeś szyby? Bo jak cykałem, to dopiero później się dokapowałem, że z zewnątrz bebechy było widać bez przyciemnienia...hmmm...
Komisja przy browarze wystawila ocene ze zarowno pierwsze jak i drugie fele nadaja sie o kant dupy podetrzec .....
Sklad komisji: Arts, Zgubek, Balt
Pozdr z krainy miodem i browarem plynacej.....czyli Ostroleki
_balt_ pisze:Komisja przy browarze wystawila ocene ze zarowno pierwsze jak i drugie fele nadaja sie o kant dupy podetrzec .....
O kanta chyba buhehe
to ja jestem w opozycji do Was ale również pozdrawiam wraz z browarkiem
_balt_ pisze:Komisja przy browarze wystawila ocene ze zarowno pierwsze jak i drugie fele nadaja sie o kant dupy podetrzec .....
ee tam ludzie z kresow nie maja glosu
@pirat: szyby zerwalem bo nie wyszla mi tylna szyba...ale ale juz w poniedzilek cos pomysle
z jakich kresow?My tu jutro mamy Strong Mana to Pudzian tam moze wpasc na chwile jak mu Balt szepnie slowko,wiec ostroznie ze stwierdzeniami :):):):):):)
_balt_ pisze:z jakich kresow?My tu jutro mamy Strong Mana to Pudzian tam moze wpasc na chwile jak mu Balt szepnie slowko,wiec ostroznie ze stwierdzeniami :):):):):):)