Wycięcie katalizatora
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wycięcie katalizatora
Mam pytanie bo chce wyciąć katalizator z mojej Corsy rocznik 90 i mam s. lambda ale odrazu za kolektorem wiec nie bede musiał jakis zmian robić w komputerze? czy może jest jeszcze jedna sąda za katalizatorem? I czy duzo mi to "zwiększy "moc? bo kurde już jest troszke zerzarty i czasami nim zachacze to po co mi on:P
Opel Corsa 1,4 i 90r.
CTM#265
CTM#265
-
- Swój
- Kontakt:
nawet swojemu arogowi nie polecalbym wyciecia kata:
1. zlapia cie na pomiar spalin na miescie wsadza ci rure w dupsko i zmierza i zabiora dowod - wiem jestes odwazny i ryzykujesz dobra
wiec 2: odkad ja mam swoj wydech seryjny moje autko stalo sie o 50% niezawodne i przewudywalne.... malo dobra
wiec 3: jak juz musisz jedz do profesjonalisty zeby ci caly wydech przerobil fachowo a nie wycinaj "u kazka w garazu"
4: a wogoole poczytaj dzial filozofia na stronie chojnackiego - to jest fachowiec i hyba jego zdanie na ten temat jest znaczace!!!!
gupi temat wogoole!
1. zlapia cie na pomiar spalin na miescie wsadza ci rure w dupsko i zmierza i zabiora dowod - wiem jestes odwazny i ryzykujesz dobra
wiec 2: odkad ja mam swoj wydech seryjny moje autko stalo sie o 50% niezawodne i przewudywalne.... malo dobra
wiec 3: jak juz musisz jedz do profesjonalisty zeby ci caly wydech przerobil fachowo a nie wycinaj "u kazka w garazu"
4: a wogoole poczytaj dzial filozofia na stronie chojnackiego - to jest fachowiec i hyba jego zdanie na ten temat jest znaczace!!!!
gupi temat wogoole!
-
- Weteran
- Kontakt:
Jeżeli silnik jest zdrowy, i nie bierze oleju to nawet bez kata spełnia normy spalin przewidziane dla danego rocznika (bo trudno żeby polonez z 85r spełniał normę euro3)shreek pisze:nawet swojemu arogowi nie polecalbym wyciecia kata:
wiec
Tylko mi nie pisz że po zamontowaniu kata Twoje auto stało się niezawodne.shreek pisze:2: odkad ja mam swoj wydech seryjny moje autko stalo sie o 50% niezawodne i przewudywalne.... malo dobra
wiec
Wcale nie musi wycinać. Corsa A była oferowana w wersji z katem i bez. Wystarczy zakupić od tej drugiej....shreek pisze:3: jak juz musisz jedz do profesjonalisty zeby ci caly wydech przerobil fachowo a nie wycinaj "u kazka w garazu"
Temat jak temat wałkowany był wiele razy.shreek pisze: gupi temat wogoole!

-
- Swój
- Kontakt:
ale wazne tez chyba przyjacielu jest zeby za miesiac nie chodzic z butla tlenu po ulicy i kupowac go za sztabki zlota bo tylko tak bedzie dostepny!!!
auto stalo sie sprawniejsze i niezawodne bo pali o 5l gazu mniej i sie zbiera czego przedtem nie bylo!
ciekawe czemu chojnacki pisze na swojej stronie inaczej!!!!
Temat jak temat wałkowany był wiele razy - i dlatego glupi!
auto stalo sie sprawniejsze i niezawodne bo pali o 5l gazu mniej i sie zbiera czego przedtem nie bylo!
ciekawe czemu chojnacki pisze na swojej stronie inaczej!!!!
Temat jak temat wałkowany był wiele razy - i dlatego glupi!