Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Są chętni na SPOT we WROCŁAWIU ?? Plac przy wzgórzu Andersa, termin do ustalenia... są jeszcze wakacje więc można by było się spyknąć... Jak na razie mój 1 spot byl 2 osobowy (jestem tu od niedawna ) może tym razem będzie nas więcej...
Ja mam rodzinke w Sierodzie Slaskiej... tam sa fajne klimaty kolesie dzwonia na policje ze gdzies za miastem zdazył sie wypadek... policja tam ma tylko jeden radiowoz wiec jada do(NIBY) wypadku a kolesie scigaja sie po głownej ulicy wracajac do tematuto moim zdaniem zlot w ŁODZI był lepszym rozwiazaniem.... ale niestety tego samego dnia jest Modlin...
Hmmm nie myslalem o wielkiej imprezie tylko chcialem sie zorientowac czy sa tu ludzie z Wroclawia i ewentualnie czy maja ochote zjechac sie na maly spocik... sa na pewno tylo albo jeszcze na wakacjach albo nie maja na to ochoty....
Spoko nie ma pospiechu... o to wlasnie chodzi zeby post dotarl do wszystkich zainteresowanych... jak sie nazbiera tlum ludzi wtedy mozna sie styknac Hayabussa raczej przyjedzie... (jedyny klubowicz jakiego znam osobiscie) a reszta niech sie wpisuje do tego postu... ustalimy termin i juz
AdamXXL pisze:właśnie ważą się losy moich najbliższych lat i czy będę w weekendy we wrocku, czy też dodatkowa praca i jeszcze mniej czasu ... na razie będę w środe