Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miał to być projekt 2002, ale ze względu na totalny brak czasu na eksperymenty (a właściwie na ich efekty ) postanowiłem zapytać Was jak wam się widzi nowy projekt oparty w większości na technice Flash ?
Zobacz: http://www.bracka.pl/flipper/corsa.htm i skomentuj design strony (mile widziana skala 1-10)
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
No.....ale co zrobić.... na razie mysle, ze trzeba zaktualizowac powoli to co jest, a potem moze znajdzie sie troche "urlopu" od codziennosci i spelni sie moje marzenie w stosunku do strony, ale o tym na razie sza :uśmiech:
Wierz mi - to co widziales jest 1/10 z tego co zobaczysz - powiedzialem sobie, ze ta strona ma dawac czad i nie umieszcze jej dopuki nie bedzie wszystko na tip-top, a wtedy doloze jeszcze troche ...... oupssss.... rozpedzilem sie, a to ma byc niespodzianka :uśmiech:
No ja zawsze mowilem, ze jezeli chodzi o robienie stron, to Prezes FLipper jest THE BEST! Tylko czemu tam nie widze Corsy B? Hmm...to jakies powazne niedopatrzenie:)
Wszystko bedzie OK - to jest tylko Isza strona - nie zmuszaj mnie do opisywania co jeszcze sie tam pojawi - to TOP SECRET, ale dla każdego cos tam bedzie :uśmiech: