Wczoraj wszystko rozbroiłem,i wszystkie żarówki są dobre,kable też raczej całe-chyba,że któryś się gdzieś we wiązce przepalił.Bezpieczniki w skrzynce są też OK - tylko zastanawia mnie taki fakt - są tam puste miejsca na bezpieczniki(narmalne np.od elektrycznych szyb,których moja wersja nieposiada) ale dlaczego niektóre puste złącza posiadają blaszki-tak,że tylko bezpiecznik włożyć a inne nie??Może poprzedni właściciel poprostu wyciągnął bezpieczniki i tak pozostawił
Oświetlenie środkowej konsoli
-
PETERS
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Oświetlenie środkowej konsoli
Niewiem dlaczego nie działa mi podświetlanie całej środkowej konsoli,tzn.podświetlanie pokręteł,swiatełko w schowku,światełko w popielniczce
,"kontrolka" od ogrzewania tylnej szyby(mimo,że ogrzewanie pracuje poprawnie)??
Wczoraj wszystko rozbroiłem,i wszystkie żarówki są dobre,kable też raczej całe-chyba,że któryś się gdzieś we wiązce przepalił.Bezpieczniki w skrzynce są też OK - tylko zastanawia mnie taki fakt - są tam puste miejsca na bezpieczniki(narmalne np.od elektrycznych szyb,których moja wersja nieposiada) ale dlaczego niektóre puste złącza posiadają blaszki-tak,że tylko bezpiecznik włożyć a inne nie??Może poprzedni właściciel poprostu wyciągnął bezpieczniki i tak pozostawił
Corsa A 1.2i 93r.

- Sznaps
- Nowy
tzn wysiadło ci to czy nie chodziło odkąd pamiętasz?
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
No to masz prawie gotowa odpowiedz
wez bezpiecznik ,wloz i zoabcz co sie stanie
))))Spalic nic nie spalisz a bedziesz wiedzial na 100% czy te porty sa od tego 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
CoDiZan
- Świeżak
- Kontakt:
No wlasnie ja jusz tesz zalaczolem rozkminiacz czy to tak jest ze tam nie ma podswietlenia czy co jest nie tak
Zdjalem pokretlo od szybkosci pracy nawiewyu i wisze ze tam nie ma zarowki zale co z cala reszto jak zdjac pokretla od ciepla i to co sie reguluje gdzie ma wiac.
Bo nie cghca zejsc tak luzacko jak to srodkowe
Zdjalem pokretlo od szybkosci pracy nawiewyu i wisze ze tam nie ma zarowki zale co z cala reszto jak zdjac pokretla od ciepla i to co sie reguluje gdzie ma wiac.
Bo nie cghca zejsc tak luzacko jak to srodkowe
Błędy w pisowni są celowe, zamierzone, i chronione prawami autorskimi.
Używanie podobnych błędów jest zakazane i bezprawne.
-
PETERS
- Swój
CoDiZan jaką Ty masz wersje??U mnie w A po lifcie,lewe i prawe pokrętło zchodzi normalnie,łapie i mocno ciągne do siebie.A środkowe ma ten bajer,że jest wyciskane w celu włączenia ogrzewania tylnej szyby i z dołu tego pokrętła masz taki otworek,wkładasz tam mały śrubokręt,trzeba taką zapadke na czuja docisnąc i wtedy odciągasz go do siebie.
Jak ktoś ma A po liftingu to czy mógł by mi zróbić fotke skrzynki bezpieczników,bo jak jakichś niemam to nawet niewiem jakie wartości tam władować??
Jak ktoś ma A po liftingu to czy mógł by mi zróbić fotke skrzynki bezpieczników,bo jak jakichś niemam to nawet niewiem jakie wartości tam władować??
Corsa A 1.2i 93r.

- Sznaps
- Nowy
Ja mam A po lifcie i niedawno wymieniałem żaróweczki w dwóch skrajnych ale środkowy też zdjąłem żeby zobaczyć jak. Ogólnie nie mogłem zdjąć dwóch skrajnych ciagnąc je do siebie ale wziąłem dwie sztywne , cienkie blaszki i przy każdym pokretle wtykałem odrobinę pod pokrętło z dwóch stron i podwarzałem corac silniej ale bez szarpnięć bo wtedy łatwo by się złamało. I poszło no problem.
środkowe trzeba pociągnąć tak żeby odskoczyło i jak się przyjrzeć to są pod pokrętłem dwa zatrzaski po przeciwnych stronach. Trzeba każde nacisnąć cienkim śrubokrętłem i pociągnąć pokrętło.
Peters mogę ci fotki podesłać ale po sylwku w tej chwili nie mam aparatu przy sobie.
Pozdrawiam.
środkowe trzeba pociągnąć tak żeby odskoczyło i jak się przyjrzeć to są pod pokrętłem dwa zatrzaski po przeciwnych stronach. Trzeba każde nacisnąć cienkim śrubokrętłem i pociągnąć pokrętło.
Peters mogę ci fotki podesłać ale po sylwku w tej chwili nie mam aparatu przy sobie.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2004, o 01:38 przez Sznaps, łącznie zmieniany 1 raz.
No bubbles no beer
-
CoDiZan
- Świeżak
- Kontakt:
widzisz PETERS (łosku)
Mam tak jak sznapc A po lifcie 92 wiec sie nie wymodrzaj
bo srodkowe schozi jak je lekko pociagne a te dwa skrajne ni chuja
no wlasnie niech ktos strzeli fote z bezpiecznikam i bo u mjie sie nie pala
Mam tak jak sznapc A po lifcie 92 wiec sie nie wymodrzaj
bo srodkowe schozi jak je lekko pociagne a te dwa skrajne ni chuja
no wlasnie niech ktos strzeli fote z bezpiecznikam i bo u mjie sie nie pala
Błędy w pisowni są celowe, zamierzone, i chronione prawami autorskimi.