Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Może wypadałoby już zacząć myśleć o spotkaniu klubowym ? :uśmiech:
Myslę, że możemy takie spotkanie zorganizować wspólnie z klubowiczami Calibry, Manty i Tigry.
Mam nadzieję, że się w końcu zmobilizujemy razem ........
Co wy na to ?
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
No jak na razie Panowie (Panie???) to mamy dwie osoby chętne :smutek: a do tej pory gotowość wykazuje ekipa z klubu Calibry i Manciarze - ruszcie się ludziska !!!!
Na razie bedzie spotkanie robocze (na ktore rowniez zapraszamy) 3-go lutego (niedziela) w krakowie przed mcdonaldem na matecznym. godzine jeszcze podamy.
Bedzie napewno Kondi ze swoja Calibra no i ja :uśmiech:
flipper: moj przyjazd do bialki jest aktualny, jesli mozesz to pusc mi mail'a ze swoim numerem telefonu to sie odezwe. poniewaz bede teraz caly czas off-line pls umiesc numer telefonu w temacie, dostane info sms'em o new message i bede wiedzial co i jak. odezwe sie wtedy...
w tym roku borki, afair, sa 6 kwietnia... moze udaloby sie nam zorganizowac grupe i wystapic jako klub, heh??? :uśmiech:
No to od Was tylko zależy jak się pokażemy !!! Już przygotowujemy z Michałem (CTM#002) specjalną rzecz dla Was, ale musicie się wypowiedzieć czy jesteście ZA czy PRZECIW....