Szukamy wiosny!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Szukamy wiosny!
jezdze sobie po zasypanych drogach i sie doluje ze jeszcze nsieg nie topnieje a wrecz go przybywa!!!
ale dzis rano - dalo sie u nas woncu poczuc wiosne! mam nadzieje ze juz na stale i to nie bedzie kolejny falstart!
jak s[prawa ma sie w innych czesciach kraju?
ale dzis rano - dalo sie u nas woncu poczuc wiosne! mam nadzieje ze juz na stale i to nie bedzie kolejny falstart!
jak s[prawa ma sie w innych czesciach kraju?
corsa A & Audi S3

-
- Świeżak
A co to jest?kristo pisze:Ja sobie dzisiaj zrobiłem na pocieszenie:
http://img94.exs.cx/my.php?loc=img94&im ... 1609pe.jpg
na allegro kupiles?

-
- Nowy
- Kontakt:
banany i oliwki??? - jakoś nie po mojemukristo pisze:Ja sobie dzisiaj zrobiłem na pocieszenie:

Corsa A 1.4i C14NZ
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Na pocieszenie? Chyba chcesz sie dobic taka mieszankakristo pisze:Ja sobie dzisiaj zrobiłem na pocieszenie:

- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
a mnie sie podoba
. mniej fajnie jak sie chlapa robi, ale jak bylby mrozik 2-5 stopni to jeszcze ze 2 tyg moze byc zima a pozniej wiosna. po zasniezonych ulicach fajnie mi sie smiga. ciut gorzej poza miastem ale tez nie jest zupelnie tragicznie, przynajmniej u nas. no i pod blokime jest fajnie, wyjedziesz czy nie wyyjedziesz z tego sniegu
, mnie sie jeszcze niz zdazylo zaslabnac w puchu hahha
a tak wogole to ktores swieta musza byc biale, niee??

a tak wogole to ktores swieta musza byc biale, niee??
-
- Weteran
kratery ............ mnie się wydaje że to są przesunięcia płyt tektonicznychczester 1 pisze:ja bym Ci radził jeszcze się powstrzymać aż polepią kratery po zimieAro83 pisze:a ja to poprostu nie moge już k... patrzyć na te czarne stalówki!
ja chce felgi!!!

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
- Weteran
jak dla mnie to może byc i 30 stopniPorszak pisze:no wszystkie zmarzluch sie ciesza bo wiosna i jjuz drugi dzien jest 10 stopni![]()
. ale jak szybko stopi sie yen snieg to bedzie fajnie i za miesiac bedzie nam za goraco
![]()
i oby wtedy te wszystki dziury panowie drogowcy zalatali

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
nooo bez kitu... smiesznie to wygladalo, bo pomiedzy 2 cm sniegiem lezaly asfaltowe parujace plackiAro83 pisze:no, apropo dziurek to u nas też cienko w tym temacie
ale niech Pirat sam powie jak widział jak śnieg padał a panowie drogowcy wrzucali asfalt do tych dziur zalepionych śniegiemco kraj to obyczaj

No ja juz tez czekam na dzien, kiedy to wyjme z bagaznika lewarek, przywioze sobie wypoczate po lezakowaniu felgi... hmmmmm
A poki co, to w czwartek jade posprzatac wnetrze. Czy u Was tez jest taki balagan?
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
pirat u mnie nie ma wnetrza raczej...a drogi u nas to koszmar! sito straszne...juz nie mowiac o kaluzach...pirat pisze:nooo bez kitu... smiesznie to wygladalo, bo pomiedzy 2 cm sniegiem lezaly asfaltowe parujace plackiAro83 pisze:no, apropo dziurek to u nas też cienko w tym temacie
ale niech Pirat sam powie jak widział jak śnieg padał a panowie drogowcy wrzucali asfalt do tych dziur zalepionych śniegiemco kraj to obyczaj
![]()
No ja juz tez czekam na dzien, kiedy to wyjme z bagaznika lewarek, przywioze sobie wypoczate po lezakowaniu felgi... hmmmmm
A poki co, to w czwartek jade posprzatac wnetrze. Czy u Was tez jest taki balagan?
corsa A & Audi S3