Mis CTM 2005
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Mis CTM 2005
jak tak siedze to czasem mysle i wymyslilem ze mozna by zrobic wybory najladniejszej Corsiawki z CTMu. propozycje fotkowe mozna by tu wklejac np przez 7 dni a nastepnie zrobic ankiete wybrac finalowa 2 i wybrac zwyciezszczynie co wy na to??
tja nastał czas spokojnego kombi...
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
"jestem na tak"Aro83 pisze:ale entuzjazmem buchnęliście![]()
pomysł spoko, ale ponieważ od razu wiadomo że na czele byłyby takie fury jak Basisty, Wowa czy chociażby Kamiloooo to można oprócz samego samochodu wziąć pod uwagę "fajność" zdjęcia cy cooś
a markos pisze że odpada bo wie ze nikt na jego blaszane wnętrze nie zagłosuje

Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
pisze tak dlatego, bo wiem jakie "dziwne" emocje takie konkursy potrafia wywolac....
to, ze komus sie moja corsa nie podoba mam totalnie gdzies
ps.jeden
ma jezdzic, nie musi wygladac
ps.dwa
nie zmienilem zdania co do pomalowanego silnika, ale efekt bedzie pewnie taki, ze i na to sie w koncu obsram i wsadze pordzewialego szczura, byle mial te 150 koni
to, ze komus sie moja corsa nie podoba mam totalnie gdzies

ps.jeden
ma jezdzic, nie musi wygladac

ps.dwa
nie zmienilem zdania co do pomalowanego silnika, ale efekt bedzie pewnie taki, ze i na to sie w koncu obsram i wsadze pordzewialego szczura, byle mial te 150 koni

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
też jest za
(może nie za, ale nie mam nic przeciw temu) ,tjuning nie jedno ma oblicze

co rozumiesz przez "dziwne" w miedzianej też były konkursy i nić wielkiego się nie działo!markos pisze:pisze tak dlatego, bo wiem jakie "dziwne" emocje takie konkursy potrafia wywolac....

u mnie te motto zostanie na dłuugokamiloooo pisze: hehe markos ja narazie mam motto "ma wygladac nie jezdzic"![]()
![]()

-
- Świeżak
- Kontakt:
Po bliskim spotkaniu z sarną moja bryczka to teraz ani wygląda ani jeździ
ale ja też jestem na tak. Przecież wyboru dokonujemy spośród klubowych aut i nie sądzę, żeby np. kamiloooo i !markos poobrażali się na siebie, bo któryś z nich wygrał. Proponuję zrobić podział na kategorie - styling, zmiany pod maską, audio 

#175 - KIEROWNIK BORDOWEGO ŻUCZKA
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
ja mam akurat inny typ. no to tylko pomysl jak chcecie to oczywiscie mozna go zmienicAro83 pisze:ale entuzjazmem buchnęliście![]()
pomysł spoko, ale ponieważ od razu wiadomo że na czele byłyby takie fury jak Basisty, Wowa czy chociażby Kamiloooo to można oprócz samego samochodu wziąć pod uwagę "fajność" zdjęcia cy cooś

tja nastał czas spokojnego kombi...
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
@markos - przeciez chciales malowac silnik:)) nie gadaj tylko kup farbe 2 szczotki druciane ,i machaj a bedziesz zadowolony tak jak ja po skonczonej robocie ;)Troche wysilku a jak sie samopoczucie porawia i wyglad.
Fotki mojego silnika widziales wiec tylko motywowac ,nie bedziesz zalowal:))) bedzie i wygladal i jezdzil...
Fotki mojego silnika widziales wiec tylko motywowac ,nie bedziesz zalowal:))) bedzie i wygladal i jezdzil...

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
No i najbardziej pognieciony lewy bok ;(((( -moj ;((((((((
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...