konkurs na najladniejsza
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo z ostatniego Modlina to Ty tez masz Corse, dlaczego nie wstawiles jeszcze siebie 

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
..ja dopisze jeszcze że Ja np.nie wiem jak wyglądają wszystkich furki, większośc zdięc na ctm jest przestarzałych.czester 1 pisze:tym razem zgadzam sie z markosem ze to do bani bo...
do konkursu powinni startowac wszyscy klubowicze CTM (chyba że ktoś sobie nieżyczy).
ps. a tak poza tym to moja corsa jest w trakcie prac i bedzie wyglądac inaczej
Jestem za ale bez przynjamniej jakis fotek do wglądu to moge głosować tylko na czestera i basiste bo te corsy z listy znam na żywca

Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Heh ,mi sie tam zgubka ,zgubka ,kamila podobaja furki :)oczywiscie objete konkursem.
W sumie markosa tez jest ladna ,ma swoj wdziek na tych stalowach 15"! no i oczywiscie MHW
nice !
W sumie markosa tez jest ladna ,ma swoj wdziek na tych stalowach 15"! no i oczywiscie MHW

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/