Otoz jak popada deszcz to woda mi splywa przez otwory konsoli srodkowej przy nogach pasazera i kierowcy.... i dodatkowo jak wlacze nawiewy to od razu paruja szyby, czyli filtr jest mokry.....
Woda w kabinie
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Woda w kabinie
Zmienialem jakis czas temu ten filtr i pojawil sie problem...
Otoz jak popada deszcz to woda mi splywa przez otwory konsoli srodkowej przy nogach pasazera i kierowcy.... i dodatkowo jak wlacze nawiewy to od razu paruja szyby, czyli filtr jest mokry.....
ale skad do niego dochodzi woda.... ??

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
o ten duzy cienki plastik ,a nad nim sa te kratki pod szyba.
J tez wymienilem filtr ,zalozylem tak jak trzebai jest ok .
Musiales cos pomieszac

J tez wymienilem filtr ,zalozylem tak jak trzebai jest ok .
Musiales cos pomieszac
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- Gobo
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A masz pewność czy to przez ten filtr leci ??, może gdzieś na podszybiu jest jakś dziurka . Najlepiej wszystko zdemontuj z podszybia (plastiki , akumulator , zbiornik spryskiwaczy itp . I porządnie wybadaj np lejąc wodą z butelki . Teraz jak jest ciepło lepiej robi się takie rzeczy niż np zimą 
Wyginaj śmiało ciało