Motor Doctor

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
boxer
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Motor Doctor

Post autor: boxer »

Czy używał ktos środkow do oleju silnikowego typu Motor Doctor lub innych??? Moja maszyna zuzywa dosyc duzo oleju a przy tym nie pracuje najciszej i ktos polecił mi tego typu preparat. Chciałbym wiedziec czy to działa i czy ktoś już tego próbował . Dzieki za odpowiedź
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

Raczej odradzam (nie stosowałem tego nigdy jednak) bo słyszałem , że to badziewie. Niczego to nie naprawia tylko "wygłusza" stuki.
Cos w sytlu zaklejania ognisk rdzy taśma klejąca i udawania, że juz rdzy nie ma ;)

Dobre jak auto robisz na sprzedaż a nie dla siebie.
koch_mar
Nowy
Kontakt:

Post autor: koch_mar »

ja wlalem moto doktora do silnika! na poczatku bylo fajnie ciszej mniej oleju bral, potem sie silnik zamulil i trzeba bylo zmienic olej; generalnie dobre jak sprzedajesz samochod, wtedy lejesz motodoktora, myjesz silnik, i nie ma wyciekow, gdy przychodzi pot. kupiec
Opel Corsa 1.4 Si [url=http://corsa_b.fm.interia.pl][img]http://corsa_b.fm.interia.pl/jendrek.png[/img][/url]

CORSA SPRZEDANA
PETERS
Swój

Post autor: PETERS »

Dobre Dobre. Na 300km, potem trzeba znowu go dodawać. To jest ogólnie dobry środek, do pojechania na giełdę i prezentacji silnika przy kliencie 8-)

Qumplowi kiedyś w dużym fiacie zaczęło brać olej, to zalał olej z diesla i mówi, że narazie spoko tylko niewolno zabardzo na obroty kręcić :-P Ale do corsy bałbym się to zalewać.
Corsa A 1.2i 93r.

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”