Przycisk świateł awaryjnych
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Przycisk świateł awaryjnych
Witam
OD jakiegoś czasu mam taki problem - kiedys zespół mi się przycisk do świateł awaryjnych. Trzeba było go albo "umiejętnie" nacisnąc albo jakoś walnąć żeby się wyłączył... Niestety pewnego pięknego dnia ta "metoda" przestałą działać. Szybka decyzja - wymiana. Starsza kupiła nowy przycisk ( tzn sprowadziła u mechanika bo oczywiście w motoryzacyjnym tego nie mieli .... ) wsadziła go w miejsce starego i ok jedziemy ... Niestety po krótkim czasie nowy przycisk zaczął szwankować .... NO *%*^*&^% !!! Wciśnie się go i już nie wyłączy Nie wiem co robić bo dopóki się tego nei naprawi to samochód unieruchomiony. Słyszałem, że trzeba wciskac tektórke w polpit między przycisk a plastik jednak ona z czasem tez zawdzi a poza tym wyglada ^((*&)(* .Proszę o pomoc
pozdrawiam
OD jakiegoś czasu mam taki problem - kiedys zespół mi się przycisk do świateł awaryjnych. Trzeba było go albo "umiejętnie" nacisnąc albo jakoś walnąć żeby się wyłączył... Niestety pewnego pięknego dnia ta "metoda" przestałą działać. Szybka decyzja - wymiana. Starsza kupiła nowy przycisk ( tzn sprowadziła u mechanika bo oczywiście w motoryzacyjnym tego nie mieli .... ) wsadziła go w miejsce starego i ok jedziemy ... Niestety po krótkim czasie nowy przycisk zaczął szwankować .... NO *%*^*&^% !!! Wciśnie się go i już nie wyłączy Nie wiem co robić bo dopóki się tego nei naprawi to samochód unieruchomiony. Słyszałem, że trzeba wciskac tektórke w polpit między przycisk a plastik jednak ona z czasem tez zawdzi a poza tym wyglada ^((*&)(* .Proszę o pomoc
pozdrawiam
-
- Weteran
- Kontakt:
Re: Awarynje światła
azyl pisze:Witam
dopóki się tego nie naprawi to samochód unieruchomiony
pamietam, że Thomas miał też jakieś cyrki z tym przyciskiem.
Napisz może pw do niego to na pewno coś odpisze.
-
- Świeżak
- Kontakt:
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Nie wywali ci instalacji ,od tego jest puszka z bezpiecznikami! jesli juz to bezpiecznik wywali.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Nowy
- Kontakt:
Sopel ma racje wywal tefajansiarskie springi i bedzie na sztywno. Bardzo dobrze działa i nie nastrecza problemów. W końcu czestotliwsc uzywania awaryjnych jest niewspółmierna do kosztów cynglasopel358 pisze:wyciagnij przycisk tam sa takie dwie sprezynki co odbijaja guzik, wywal je i po sprawie
jak pociagniesz do siebie dzialaja jak wcisniesz nie, ja tak mam i jest ok
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
No chyba, że ktoś non stop wyprzedza a tamci mu się suwają a jest uprzejmy i zawsze podziękujeboxer pisze:Sopel ma racje wywal tefajansiarskie springi i bedzie na sztywno. Bardzo dobrze działa i nie nastrecza problemów. W końcu czestotliwsc uzywania awaryjnych jest niewspółmierna do kosztów cynglasopel358 pisze:wyciagnij przycisk tam sa takie dwie sprezynki co odbijaja guzik, wywal je i po sprawie
jak pociagniesz do siebie dzialaja jak wcisniesz nie, ja tak mam i jest ok
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni®
-
- Świeżak
- Kontakt:
No mi wlasnie ciagle wywalalo jeden bezpiecznik, mialem rozkopana cala instalacje rozebralem pół deski rozdzielczej przednie drzwi bo myslalem ze to centralny, potem elektr szyby, wszystko bylo ok zadnego przebicia na kablach. :0 Nawet patrzylem juz na kable co ida do silnika i tez wszystko ok z nimi. :0 Rozbebeszylem cala skrzynke bezpiecznikowa i sprawdzalem kazdy kabel co jest na tym bezpieczniku gdzie idzie i tak doszedlem do wlacznika awaryjnych i to ona robil cale zamieszanie przeczyscilem styki i jest wszystko ok Pozdro dla błądzących w elektryce w aucie-=kLaRi=- pisze:Nie wywali ci instalacji ,od tego jest puszka z bezpiecznikami! jesli juz to bezpiecznik wywali.