Rozrząd a czujnik ciśnienia oleju
- czester 1
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Rozrząd a czujnik ciśnienia oleju
Padł mi kolejny czujnik cisnienia oleju (chyba 8 na gwarancji) i ASO stwierdzili, ze powodem tego uszkodzenia jest najprawdopodobniej rozrzad ktory musze wymienic inaczej nie dadza mi kolejnej gwarancji na czujnik
Wiec teraz pytanie czy rozrzad może mieć wpływ na taki czujnik, czy jest to tylko ich wymysł ażeby im sie wróciła kasa za te czujniki ,jak wymienie u nich rozrzad odplatnie?
Wiec teraz pytanie czy rozrzad może mieć wpływ na taki czujnik, czy jest to tylko ich wymysł ażeby im sie wróciła kasa za te czujniki ,jak wymienie u nich rozrzad odplatnie?
-
- Swój
Tzn. co padnięty masz rozrząd i pada czujnik?!? a przecież auto jest na gwarancji jak sam piszesz to niby dlaczego masz go wymieniać za swoją kasę i to jeszcze z jakiejś bezsensowanj przyczyny - ja bym odrazu .... z kierownikiem.Padł mi kolejny czujnik cisnienia oleju (chyba 8 na gwarancji) i ASO stwierdzili, ze powodem tego uszkodzenia jest najprawdopodobniej rozrzad ktory musze wymienic
Corsa A 1.2i 93r.
-
- Weteran
- Kontakt:
hm...wydaje mi sie, ze sek tkwi w przegladach, ktorych moglo nie bycPETERS pisze:Tzn. co padnięty masz rozrząd i pada czujnik?!? a przecież auto jest na gwarancji jak sam piszesz to niby dlaczego masz go wymieniać za swoją kasę i to jeszcze z jakiejś bezsensowanj przyczyny - ja bym odrazu .... z kierownikiem.Padł mi kolejny czujnik cisnienia oleju (chyba 8 na gwarancji) i ASO stwierdzili, ze powodem tego uszkodzenia jest najprawdopodobniej rozrzad ktory musze wymienic
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
@ peters
gwarancje stracilem po roku czyli auta nie serwisowalem, ale 3 razy czyjnik wymienilem sam i dalej nawalał. Wiec pojechalem do ASO i niech oni to robia ,zrobili i daja 2 lata gwarancji na wymieniona czesc , a czujnik nadal przpuszcza
ale bylem znów w ASO i sie okazala ze wpadli na pomysł, "ze rozbiera pół silnika, musza sprawdzić pompe oleju i takie tam jeszcze inne pierdoly aby znaleź przyczyne tego uszkodzenia , bo nie bede mi co 2 miesiace wkladac nowego czujnika i dolewac oleju" oczywiscie za te uslugi musze zapłacić
wiec bede musil odwiedzic tym razem inne ASO najblizej mam do M&M CARS to chyba twje kurbat co
gwarancje stracilem po roku czyli auta nie serwisowalem, ale 3 razy czyjnik wymienilem sam i dalej nawalał. Wiec pojechalem do ASO i niech oni to robia ,zrobili i daja 2 lata gwarancji na wymieniona czesc , a czujnik nadal przpuszcza
ale bylem znów w ASO i sie okazala ze wpadli na pomysł, "ze rozbiera pół silnika, musza sprawdzić pompe oleju i takie tam jeszcze inne pierdoly aby znaleź przyczyne tego uszkodzenia , bo nie bede mi co 2 miesiace wkladac nowego czujnika i dolewac oleju" oczywiscie za te uslugi musze zapłacić
wiec bede musil odwiedzic tym razem inne ASO najblizej mam do M&M CARS to chyba twje kurbat co