Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
orginał wygląda identycznie jak ta szajsowa na allegro
jeśli chcesz obejzeć orginal to podjeć do ASO Opla tam można dostać orginał tylko troche droga jest
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
domyslam sie, ze nie chodzi o oryginal, ktory wytrzymalosciowo to chroni raczej tylko przed blotem
blacha alu ~12mm, wymiary zdejmiesz sobie jak wejdziesz pod samochod, mocowana do nienaruszalnych punktow pod samochodem - tak ogolnie, bo nie patrzylem nigdy pod corse gdzie to dokladnie zamocowac.. jak wejdziesz do tunelu i obejrzysz - napewno cos wymyslisz
kozzi pisze:orginał wygląda identycznie jak ta szajsowa na allegro
jeśli chcesz obejzeć orginal to podjeć do ASO Opla tam można dostać orginał tylko troche droga jest
Orginał jest metalowy?? Chyba nie...a musiałaby przeżyć coś takiego:
uwierz mi Kristo orginal jest metalowy, przynajmniej w Corsie B
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
no to w koncu moge sie wykazac.
do czegos takiego co pokazales na obrazku plyta jest nie potrzebna. ja zrobilem sobie tylko pasek z alu pa8 6 mm pod micha (bo do kjsow przy seryjnej wysokosci nie jest potrzebna szersza)
a jesli chcesz pancernika to montujesz z przodu gdzies kolo stabilizatora, a z tylu do mocowan wachaczy. stop alu wybierasz pa6 lub pa8 i grubosc miedzy 6 a 10 mm i bedzie luz
nie mam, ale to jest zwykly pasek alu pod micha przykrecony na blachowkrety do podlgi a z przodu do pasa. ktos moze napisac ze to sie gnie, i ma racje, po rajdzie sobie odkrecam walne pare razy mlotkiem i jest ok. wedlug mnie do kjsow nie ma sensu zakladac jakiegos pancernika, bo i tak narazona jest tylko misa. zreszta misa jest ze stali, wiec plyta nie jest strasznie konieczna