Obnizanie fury
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dzis wlasnie w moim aucie zostalo obnizone zawieszenie z przodu i juz zdarzylem przez to rozwalic przedni zderzak. Parkujac zapomnialem o obnizeniu i tak jak zwykle dojechalem kolami do kraweznika, uslyszalem zgrzyt i nie myslac wycofalem. Efekt zderzak odkleil sie od reszty auta :smutek:. Jedyne pocieszenie to to ze juz mam gotowy nowy przedni zderzak ale nie chcialem go jeszcze zakladac. Martwie sie tylko co bedzie jak zaloze ten nowy i sie zapomne zwlaszcza ze ma on u dolu troche mniej przeswitu niz ten obecny. Pech Pech Pech
CorsaFun
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja w swoim combo obnizam przednie zawieszenie o 40mm, zamowilem juz czesci i teraz tylko czekam az mi to sprowadza (sprezyny Ventura oraz amorki Bilstein), caly przod bedzie kosztowac 880 PLN, kola mam 14" a opony 175/65 i odnosze wrazenie ze bedzie mi przycierac o nadkole, ale to sie zobaczy
tyl obnizylem o 50mm u kowala bo mam resor wzdluzny i to bylo jedyne wyjscie (poczatkowo chcialem obnizyc o 80mm ale pozniewaz woze w samochodzie towar to przy maksymalnym obnizeniu nie dalo by sie jezdzic z 200kg na pace)
tyl obnizylem o 50mm u kowala bo mam resor wzdluzny i to bylo jedyne wyjscie (poczatkowo chcialem obnizyc o 80mm ale pozniewaz woze w samochodzie towar to przy maksymalnym obnizeniu nie dalo by sie jezdzic z 200kg na pace)