Witam!
Z zwiazku z moim kolejnymi problemami z silnikiem chcialbym zarzucic taki watek. Czy ktos moze polecic jakis godny zaufania i dobry (i w miare mozliwosci nie za drogi) warsztat samochodowy?
Bo qfa ... sytuacja jest taka, ze jak nie rozbiore silnika to nie wiem co padlo. Jak nie wiem co padlo to nie wiem czy ta awaria ma zwiazek z poprzednia czy jest nie zalezna, a co za tym idzie czy mam leciec z ryjem do poprzedniego warsztatu czy pokornie zaplacic za kolejna usluge.
Wogole mam w zwiazku z fura qpe rozterek ... ech ..
Dobry warsztat samochodowy w W-wie i okolicach
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.