CB radio!!! (sposob na mandaty i "GPS" w jednym)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
CB radio!!! (sposob na mandaty i "GPS" w jednym)
CB radio to lux sprawa!!!ma ktos z was w swojej corsie???ja posiadam od kiedy mam prawko(malo bo rok ale bardzo duoz smigam po polsce i nietylko)i dostalem tylko 1 mandat (jadac puntem siorki)!!!jak juz niektorzy zapewne wiedza CB znow jest legalne wiec smialo mozna montowac!!!po trasie wie sie o wszystkim!!!gdzie "miśki" czy jak wypadek ktoredy najlepiej obiechac!!!po miescie "ogólny" wszedzie was zaprowadzi!!!radyiko ma full mozliwosci!!!wszystkich tych ktorzy nie posiadaj zachecam....
-
- Weteran
- Kontakt:
Re: CB radio!!! (sposob na mandaty i "GPS" w jedny
Muszę Cie zmartwić ale Ameryki nie odkryłeśnanek1987 pisze:CB radio to lux sprawa!!!...CB znow jest legalne...

O ile mi wiadomo zawsze było legal

-
- Świeżak
Kurbat!!!tak jak piszesz trzeba bylo miec KLARE ktora tania nie byla!!!!a bez nie bylo nielegalne!!!!!!!!!!to mialem na mysli!!!
UhU kiedys mialem magnesowke ale spotkala mnie przykra historia i zmienilem sobie na bata!!!
D12 mam antene presidenta new alaske!!!!przymocowana jest w gornej czesci tylnej klapy!!!zdjecia pokaze w przyszlym tyg bo mam cyfrowke w servisie!!!!
a w jaki sposob i gdzie macie zamontowane radio????????
UhU kiedys mialem magnesowke ale spotkala mnie przykra historia i zmienilem sobie na bata!!!
D12 mam antene presidenta new alaske!!!!przymocowana jest w gornej czesci tylnej klapy!!!zdjecia pokaze w przyszlym tyg bo mam cyfrowke w servisie!!!!
a w jaki sposob i gdzie macie zamontowane radio????????
-
- Weteran
- Kontakt:
brawo, robisz postępynanek1987 pisze:jak niepotrzebne pytanie?w corsie to ciezko jest je gdzies umocowac!D12 pisze:pod rękąnanek1987 pisze: a w jaki sposob i gdzie macie zamontowane radio????????niepotrzebne pytanie, akurat CB jest chodliwym towarem

D12 miał na myśli, że lepiej go nie montować na stałe tylko zabierać z auta

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dajcie chlopakowi spokoj. taki ma styl, tak lubi, tak mu sie pisze, wyluzujcie.
Markos tez raczej twierdzenia "z dpy" ze szkoly nie wyniosles i raczejnie ma go w slowniku, wiec daj na luz troche
moze Nanek sie nawroci
btw: cb fajna sprawa. co by nie mowic na trase sie przydaje. Ja nie mam w osobowce, bo jakby nie bylo szkoda mi kasy skoro nei robie dluzszych tras praktycznie.
Z tego co pamietam, to kiedys byl temat o CB Radiu wlasnie i kilka osob kiedys bawilo sie w to
Markos tez raczej twierdzenia "z dpy" ze szkoly nie wyniosles i raczejnie ma go w slowniku, wiec daj na luz troche

moze Nanek sie nawroci

btw: cb fajna sprawa. co by nie mowic na trase sie przydaje. Ja nie mam w osobowce, bo jakby nie bylo szkoda mi kasy skoro nei robie dluzszych tras praktycznie.
Z tego co pamietam, to kiedys byl temat o CB Radiu wlasnie i kilka osob kiedys bawilo sie w to
-
- Swój
- Kontakt:
CB fajna sprawa, przerabialem ale koniec koncow jestem na nie. Moze gdybym jezdzil samotnie i przynajmniej raz w tygodniu pokonywal pol Polski to mialoby to sens ale na dzien dzisiejszy widze wiecej minusow. Dzis w nocy wrocilem wlasnie z gor i wystarczy sie dobrze rozgladac po trasie by miec taki sam margines bezpieczenstwa jak samochody z CB. Jesli samochod z antena zapieprza to znaczy, ze droga czysta
jesli jednak jedzie przepisowo to cos w tym chyba musi byc. Moge sobie za to spokojnie posluchac muzyki i porozmawiac z pasazerami, bez jakiegos skrzeczacego pudelka.

-
- Świeżak
no moze ja w tygodniu pol polski nie pokonuje tylko ok2,5 tys miesiecznie a w okresie letnim dwa razy tyle!corsa przez rok zrobilem 40 tys i dostalem 1 mandat i to jadac autem siostry!a po 2 CB to nie tylko mandaty!jestem w wawie dwa razy w miesiacu i to przewaznie zawsze w innej czesci i gdyby nie CB to bym nigdznie nie trafil!
P.S.dzis odbieram cyfrowke to zrobie foto jak mam zamontowane radyiko i antene to tak luzem to lipa
P.S.dzis odbieram cyfrowke to zrobie foto jak mam zamontowane radyiko i antene to tak luzem to lipa