!!!!!RAJDY!!!!! To nas jara, wejdz i podziel sie exp!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: !!!!!RAJDY!!!!! To nas jara, wejdz i podziel sie exp!
Gratuluje nieprzemyślanej decyzji. Będziesz w klasie z najmocniejszymi autami, do tego 4x4....fatality_walim pisze:Mam zamiar startowac od wrzesnia, wymyslielm sobie polo g40 ale najpierw 3ba bedzie ostro na to tyrac za granica:/ ale to nazywa sie zaciecie;) Życzcie mi zeby mi go nie bralo;)

-
- Nowy
- Kontakt:
- sasiadwroc
- Nowy
- Kontakt:
!markos pisze:kolega wyraznie cierpi na nadprodukcje tematow bez sensu
I love this guy !!!

Ostatnio zmieniony 3 kwie 2006, o 23:50 przez sasiadwroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Drobny cwaniak 

- sasiadwroc
- Nowy
- Kontakt:
Dokładnie... ja również gratuluję dobrej decyzjikristo pisze:Gratuluje nieprzemyślanej decyzji. Będziesz w klasie z najmocniejszymi autami, do tego 4x4....fatality_walim pisze:Mam zamiar startowac od wrzesnia, wymyslielm sobie polo g40 ale najpierw 3ba bedzie ostro na to tyrac za granica:/ ale to nazywa sie zaciecie;) Życzcie mi zeby mi go nie bralo;)

Kolega chyba nie wie co robi ?

Drobny cwaniak 

-
- Weteran
- Kontakt:
spoko, radjy byly dwa tygodnie temu, teraz jara go pewnie modelarstwo bo juz do nas nie zagladasasiadwroc pisze:Dokładnie... ja również gratuluję dobrej decyzjikristo pisze:Gratuluje nieprzemyślanej decyzji. Będziesz w klasie z najmocniejszymi autami, do tego 4x4....fatality_walim pisze:Mam zamiar startowac od wrzesnia, wymyslielm sobie polo g40 ale najpierw 3ba bedzie ostro na to tyrac za granica:/ ale to nazywa sie zaciecie;) Życzcie mi zeby mi go nie bralo;)Nie zapomnij pomnożyć pojemności silnika razy 1.7
![]()
Kolega chyba nie wie co robi ?

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nie wywołuj wilka z lasu bo kolejny post będzie dotyczył koloru autaKurbat pisze: spoko, radjy byly dwa tygodnie temu, teraz jara go pewnie modelarstwo bo juz do nas nie zaglada

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
do tego ten sport jak juz zaczniesz będzie skarbonką bez dnakristo pisze:Gratuluje nieprzemyślanej decyzji. Będziesz w klasie z najmocniejszymi autami, do tego 4x4....fatality_walim pisze:Mam zamiar startowac od wrzesnia, wymyslielm sobie polo g40 ale najpierw 3ba bedzie ostro na to tyrac za granica:/ ale to nazywa sie zaciecie;) Życzcie mi zeby mi go nie bralo;)

STOP Pijanym kierowcom
-
- Nowy
- Kontakt:
- sasiadwroc
- Nowy
- Kontakt: