Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
nic dodac noc ujac
2 czerne zipy - trytytki - 7 gr
rozwalone rajstopu - jedno buzi w policzek
czas - 10min
cały wychodzi bardzo tanio 7 gr , a przyjemosc gwaratowana
nie tylko podczas jazdy ale i podczas zdobywania czesci
Gumis profi drutowa robota. Mam takie inne pytanko, od puszki gdzie jest wtrysk odchodzi taki czerwony wężyk widoczny na zdjęciu, od czego on jes ? wiem, że prowadzi do puszki filtra
no wiec jak jest bardzo zimno to ten wężyk poprostu steruje przepłuwem powietrza. kokretnie jesli jest zimno to otwiera on przepustnice w puszcze filta powietrza i powierze zasysane z nad kolektora wydechowego .
powoduje to ze powierze ktore dostaje sie do gaznika jest cieplejsze
generalniedziałanie tylerz ekologiczne co mniej zuzywajace silnik w zimie,
p.s. to nie jest druciarska robota tylko ekonomiczna
zrob cos tanijej
i niech ktoś powiem że za małą kase nie można tuningować furki
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
przyznam sie ze juz od jakiegos czasu chce tak zrobic z rura z krotej dmucha u mnie na stozek bo duzo syfu z niej leci , moze fota gumisia mnie pospieszy w tych czynnosciach