szczypta stylingoo do mojego bzyczka...
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dumam tak co zrobic na zewnatrz mojego malenstwa, zeby wygladalo fajnie(j)... i aktualnie mysle intensywnie o progach, ale takich ktore moznaby skomponowac z autkiem bez koniecznosci mostkowania od razu dokladki pod przod i na tyl...
mishka ma wlasnie same progi i jest ok. co myslicie o tym? moze macie jakies swoje propozycje wzoru progow albo gdzie isc, bo warto...? :uśmiech:
dumam tez nad sprezynami... nie wiem co z tego wyjdzie, ale temat ciagle aktualny. na pewno sobie usztywnie zawieszenie, ale te sprezyny to jeszcze nie wiem - obnizanie to wg. mnie gloooownie moda! :uśmiech:
czekam na Wasze opinie :uśmiech:
mishka ma wlasnie same progi i jest ok. co myslicie o tym? moze macie jakies swoje propozycje wzoru progow albo gdzie isc, bo warto...? :uśmiech:
dumam tez nad sprezynami... nie wiem co z tego wyjdzie, ale temat ciagle aktualny. na pewno sobie usztywnie zawieszenie, ale te sprezyny to jeszcze nie wiem - obnizanie to wg. mnie gloooownie moda! :uśmiech:
czekam na Wasze opinie :uśmiech:
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
moje amorki sa od reki dostepne w ic i w najblizszym czasie bede je mial na 100%, pieniadze juz leza tylko ciagle jeszcze zbieram ceny od znajomych bo to bedzie wiekszy zakup niz tylko amorki. a ze sprezynami to sam nie wiem... nie chce rysowac tych wszystkich spiacych policjantow spodem. musze to wszystko przemyslec jeszcze, dlatego tez pytam tutaj :uśmiech:
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Nowy
- Kontakt:
Stary jak uważasz osobiscie takich progów bym nie zakłądał bo każda corsa naoguł kiepsko zrobiona ma takie...ja dorabiam u siebie progi od Megany taki schodzące od połowy w dół a na przeni zderzak wcisne dokładke pod zderzak od Laniego i czyszczenie tylniej klapy plus Altezzy do Corsy...ale to pomału dopiero zbiream kase jak już zrobi się zewnątrz to zbiore się za silnik itd itd!
Co do obniżenie....dla mnie bomba!
Co do silnika poroś Flippera by ci przesał fimik jak Corsa B objeżdża na 400m Corvette-->to jest Tuning!
Co do obniżenie....dla mnie bomba!
Co do silnika poroś Flippera by ci przesał fimik jak Corsa B objeżdża na 400m Corvette-->to jest Tuning!
POWER ISN'T EVERYTHING<--/---/

Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-

Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
w zasadzie nie mialem w planach robienia tych progow, tak mi przyszlo do glowy... ciekaw jestem jak Tobie wyjda te mostkowania :uśmiech: ciekawie kombinujesz... altezza style rozumiem? bo altezza afair nie robi do corsy, czysta szybke robi in.pro i jeszcze jakas niemiecka firma. poza tym altezza jest cholernie droga, in.pro tez dosc drogo te lampy ma...
ciekawie... ciekawie... co bedziesz robic z silnikiem?
ciekawie... ciekawie... co bedziesz robic z silnikiem?
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ubaw: altezzy robi firma altezza. kazda inna firma moze robic kopie - lampy z czysta szybka, lexus style, altezza style. swiatla altezzy to niesamowita sztuka!!! :uśmiech: nie mowie, ze nie sa fajne te inne lampeczki ale do altezzy duzo brakuje...
pewnie chodzi Ci o te lampeczki - sa ok, ale to nie altezza!

c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ubaw: altezzy robi firma altezza. kazda inna firma moze robic kopie - lampy z czysta szybka, lexus style, altezza style. swiatla altezzy to niesamowita sztuka!!! :uśmiech: nie mowie, ze nie sa fajne te inne lampeczki ale do altezzy duzo brakuje...

c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hmm... no to juz nie wiem sam... myslalem, ze nie zaskoczy mnie juz nic w sprawie lamp...
sprezyny jednak sobie odpuszczam, to nie na te drogi. na gwint nie wydam tyle kasy, jedyna rozsadna rzecza sa amortyzatory. amortyzatory, sprezyny i niski profil w polsce... moim zdaniem troche kiepski patent. wqrwia mnie to, bo chcialbym to zrobic ale rozsadek nie pozwala. zwalony dzien!
sprezyny jednak sobie odpuszczam, to nie na te drogi. na gwint nie wydam tyle kasy, jedyna rozsadna rzecza sa amortyzatory. amortyzatory, sprezyny i niski profil w polsce... moim zdaniem troche kiepski patent. wqrwia mnie to, bo chcialbym to zrobic ale rozsadek nie pozwala. zwalony dzien!
c20rsa, czlowieku meeen!