obroty cd.
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
obroty cd.
wiem że temat obrotów był juz poruszany ale mój problem jest taki że autko czasami trzyba normalne obroty, jak go popendzluje to zaczyna trzymać okolo 2 tysow, i czasami się zdarza tak że jak trzyma npormalne obroty na luzina postoju i nacisne stop obroty automatycznie podskakują
i tu zagadka co to może być??
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Re: obroty cd.
Gejzer, napisz to nie jaśniejszymi slowami, domyślam o co Ci chodzi ale....gejzer6 pisze:wiem że temat obrotów był juz poruszany ale mój problem jest taki że autko czasami trzyba normalne obroty, jak go popendzluje to zaczyna trzymać okolo 2 tysow, i czasami się zdarza tak że jak trzyma npormalne obroty na luzina postoju i nacisne stop obroty automatycznie podskakują
gejzer6 pisze: popendzluje
gejzer6 pisze: luzina
gejzer6 pisze:nacisne stop obroty
Uwierz mi dla mnie nie tylko to jest zagadkągejzer6 pisze:tu zagadka co to może być??

Rozumiem Polska mowa być gumowa ale proszę pisz czytelniej.
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: obroty cd.
silnik krokowy+siakies zwarcie? byc moze sygnal od stopu jest np polaczony z czujnikiem predkosci o ile takowy masz. a to z kolei wplywa na ustawienie obrotow przez krokowcagejzer6 pisze:i tu zagadka co to może być??
p.s. ja tylko gdybam

Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, o 00:04 przez Porszak, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Świeżak