po co te nerwy
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- adm
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
po co te nerwy
na szukajce sporo jest i korzystam z niej czesto ale to z reguly sa konkretne zapytania a jak mam jakis problem to zawsze myslalem ze forum jest po to zeby sobie pomagac jak se chcecie mi kartki dawac to walcie smialo mozecie mnie nawet stad usunac
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
1. nikt nei ma nerwow. Chodzi o pomaganie sobie nawzajem. W szukajce bylo duzo tematow na ten temat, ktore rozwiewaja wszystkie watpliwosci. Jesli nie, piszesz do ktoregos z moderatorow pw zeby otworzyli temat, bo jednak masz watpliwosci lub odgrzebujesz stary temat i dodajesz swoje watpliwosci. Bo niech sie trafi 20 osob takich jak Ty, ktorzy zalaza jak to mawia Markos zylion tematow i pozniej w archiwum robi sie burdel i nie ma jak znalezc potrzebnaj informacji.
2. jako ze od wczoraj mam dobry humor, to postanowilem przeniesc temat do luznych rozmow... pospamujemy troche hehe

2. jako ze od wczoraj mam dobry humor, to postanowilem przeniesc temat do luznych rozmow... pospamujemy troche hehe