NoName Czarny Potworek :)
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
NoName Czarny Potworek :)
Pochwale sie potworkiem który kupiłem dla żony
Opel corsa 1997 rok , 1.4 16V , Sportowe zawieszenie h&R , Tłumik REmusa , Alumy 15" 195/45/15 , Lampy przód Czarne . Wiecej Fotek oraz dokładniejszy opis wkrótce
Opel corsa 1997 rok , 1.4 16V , Sportowe zawieszenie h&R , Tłumik REmusa , Alumy 15" 195/45/15 , Lampy przód Czarne . Wiecej Fotek oraz dokładniejszy opis wkrótce
-
- Bez listowiec ;-)
Kod: Zaznacz cały
calkiem najs....
a przypadkiem nie jest to swiezy nabytek bo chyba byla niedawno na allegro...
Kod: Zaznacz cały
Kupiłeś to dla żony czy bardziej dla siebie ? Fele wypas...
Ja mam swoje bmw e36 325i
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, o 23:27 przez nonam3, łącznie zmieniany 1 raz.
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Aha, o biciu nie chciałem od razu pisać. Możliwe, że auto u poprzedniego właściciela miało ładniejsze zderzaki...>>TomASH pisze:Wychodził z takimi zderzakami. Lifting był chyba w połowieD12 pisze:Hmm ale ten rocznik 97 nie wychodził chyba z takim przednim ani tylnym zderzakiem. Coś było zmieniane....
1997 roku a więc ten egzemplarz wcale nie musi być "bity"
-
- Nowy
- Kontakt:
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
oczywiście wyłącznie moje zdanie ale to przypomina mi dowcip :poszedł murzyn do kopalni i tyle go widzieli
wyobraźmy sobie, że corsę Staneq'a czyli gril, podszybie, klamki i resztę plastików i gum malujemy na biało i dajemy jasne światła i wychodzi z tego niemal bezkształtna biała kulka, której brak jakichś akcentów.
wyłącznie mój pogląd.
dobrze, że lampy tylne nie są ciemne
przy czarnym jest to szczególnie widoczne więc moim zdaniem np. koła jasne + parę naprawdę drobnych dodatków.
wyobraźmy sobie, że corsę Staneq'a czyli gril, podszybie, klamki i resztę plastików i gum malujemy na biało i dajemy jasne światła i wychodzi z tego niemal bezkształtna biała kulka, której brak jakichś akcentów.
wyłącznie mój pogląd.
dobrze, że lampy tylne nie są ciemne
przy czarnym jest to szczególnie widoczne więc moim zdaniem np. koła jasne + parę naprawdę drobnych dodatków.
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd