"dziura" w gazie tzn.zmulenie :)
- chuckyhc
- Nowy
- Imię: Chucky
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
"dziura" w gazie tzn.zmulenie :)
witajcie ponownie.znow jak to na mnie przystalo zglaszam sie z nietypowa usterka.
A mianowicie:podczas przyspieszania,przy otwarciu przepustnicy powiedzmy miedzy 50% a 75% silnik na obrotach rzedu 3500 dostaje dziury.po przekroczeniu okolo 4500 obrotow znowu zaczyna mocno ciagnac.
prosze o jakies sugestie.
A mianowicie:podczas przyspieszania,przy otwarciu przepustnicy powiedzmy miedzy 50% a 75% silnik na obrotach rzedu 3500 dostaje dziury.po przekroczeniu okolo 4500 obrotow znowu zaczyna mocno ciagnac.
prosze o jakies sugestie.
Była Corsa B GSi C16XE prawie S1600
Jest Corsa C GSi Z18XE
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
- chuckyhc
- Nowy
- Imię: Chucky
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ni mom Egr-u Panie!!jo mom c16
kurde powiem wam ze to jest tak lekko odczuwalne.tak jakbym delkatnie gaz odpuscil.moze to rzezcywiscie potencjometr.no nie wiem.
a moze np zapchany smok od pompki paliwa.jak to tam wyglada?ostatnio chcialem tam zajzec od srodka auta.odkrecilem dekiel i curwa jak mi oparami po oczach poszlo i sie nawdychalem to zrezygnowalem.
kurde powiem wam ze to jest tak lekko odczuwalne.tak jakbym delkatnie gaz odpuscil.moze to rzezcywiscie potencjometr.no nie wiem.
a moze np zapchany smok od pompki paliwa.jak to tam wyglada?ostatnio chcialem tam zajzec od srodka auta.odkrecilem dekiel i curwa jak mi oparami po oczach poszlo i sie nawdychalem to zrezygnowalem.
Była Corsa B GSi C16XE prawie S1600
Jest Corsa C GSi Z18XE