Witam od niedawna stałem sie posiadaczem corsy 1.2 z 95 r i chciałbym go sobie fajnie z tuningowac itd jestem z okolic mysłowic w woj śląskim i chciałbym prosić o rade czy sa jakieś warsztaty specjalizujące sie w tym zakresie usług.
jest w sumie utwardzane zawieszenie spojler z przodu i z tyłu obrotomierz lusterka m-3 kubełkowe fotele tłumik sportowy i ładny kolor no oprócz maski bo zle mi kolor dobrali ;-/ ale jeszcze ciagle mi czegos brakuje
TuninG Corsy
- Mihó
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Re: TuninG Corsy
poszukaj inspiracji na stronie głównej CTM, ale przefiltruj to odpowiedniomaniolo25 pisze:Witam od niedawna stałem sie posiadaczem corsy 1.2 z 95 r i chciałbym go sobie fajnie z tuningowac itd jestem z okolic mysłowic w woj śląskim i chciałbym prosić o rade czy sa jakieś warsztaty specjalizujące sie w tym zakresie usług.
jest w sumie utwardzane zawieszenie spojler z przodu i z tyłu obrotomierz lusterka m-3 kubełkowe fotele tłumik sportowy i ładny kolor no oprócz maski bo zle mi kolor dobrali ;-/ ale jeszcze ciagle mi czegos brakuje
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
i to mocno niedość ze maska jest przedłuzana to kolor inny dobrany to zdjecie przed malowanie po malowaniu wyglada troche lepiej spojler zle dobrany bo szpary mam i maska tez nie dokąca zrobiona bo luki malutkie miedzy swiatłam a lusterka fajnie wyglądaja a w srodku nic prawie nie widac zreszta trza młodkiem je klepnąc bo poprawic cos ... ;/