Wypowjadajcie sie..........
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wypowjadajcie sie..........
O to nabytek mój, pierwszy samochód Jest to OPEL CORSA 1.2 8v 1997r. kopiłem te cudo za 5350 zł + malowanie całego 1300 zł, dużo to? Co doradzicie mi z autkiem moim ? Jak nazwa sie ta listwa nad kołem?
BRACIA I SIOSTRY WYPOWIADAJCIE SIE KAŻDA WYPOWIEDZ SIE LICZY
http://marcin1325.fotosik.pl/albumy/227627.html#e [/b]
- totik
- Nowy
- Kontakt:
no czyli prawie takie samo maleństwo jak moje ( tyle, że młodsze )
za malowanko to w sumie mało dałeś ... u mnie śpiewają tak ze 2 klocki ( oczywiście do urwania coś ) ... co do autka ... SWAP , ładna felga i jakaś gleba ( w zależności jakie fele zapodasz ) ... a to ustrojstwo plastikowe na błotniku popularnie jest zwane sierpem ( ale jak sie fachowo nazywa to nie wiem ...sprawdze ) ... koszt badziewia to 70 zeta/sztuka w ASO plus spinki ... komplet ( 4 sztuki ) w wydaniu HART'a jest do kupienia za 65 zeta ... tylko nie wiem jak ze spasowaniem ( nadal mi zalegają dwa na tył i nie mam kiedy zrobić ) ... no i oczywiście tak czy siak cza zakupić te plazdikowe spinki ... ja kupowałem w ASO i za komplet ( 20 sztuk ) zabuliłem 22 zeta
za malowanko to w sumie mało dałeś ... u mnie śpiewają tak ze 2 klocki ( oczywiście do urwania coś ) ... co do autka ... SWAP , ładna felga i jakaś gleba ( w zależności jakie fele zapodasz ) ... a to ustrojstwo plastikowe na błotniku popularnie jest zwane sierpem ( ale jak sie fachowo nazywa to nie wiem ...sprawdze ) ... koszt badziewia to 70 zeta/sztuka w ASO plus spinki ... komplet ( 4 sztuki ) w wydaniu HART'a jest do kupienia za 65 zeta ... tylko nie wiem jak ze spasowaniem ( nadal mi zalegają dwa na tył i nie mam kiedy zrobić ) ... no i oczywiście tak czy siak cza zakupić te plazdikowe spinki ... ja kupowałem w ASO i za komplet ( 20 sztuk ) zabuliłem 22 zeta
dB Drag - 132,6 dB - ale to ciągle za mało
Pozdrawiam fanów plastiku, szpachli, siatki i turbo-wlotów...
-
- Świeżak
- Kontakt:
- totik
- Nowy
- Kontakt:
obniżenie samochodu ... czyli krótko mówiąc cza zapodać inne krótsze amorki i do tego odpowiednie sprężyny, dzięki czemu ałtko pojdzie troche bliżej ziemi .... a co do tych sierpów to sie to zwie " wypraska wnęki koła " ... chyba dobrze wylukałem
-
- Świeżak
- Kontakt:
- totik
- Nowy
- Kontakt:
na allegro na pewno wyszukasz te sierpy, a jak nie to moge Ci komplecik Hartowskich załatwić ... no ale doliczyć cza koszty wysyłki ... a jak już będziesz zmienial ten zderzak to kupuj tylko orginalny ( czyt. używke ) bo ja kupiłem podrube i za cholere nie chce spasować ... najlepiej szukaj tego od wersji GSI, ale one dość drogo stoją ... a no i możesz pomyśleć nad zmianą grilla na taki bez znaczka hOpla ... a co do malowania wszystkiego w kolor ... przeglądnij wątek Klariego w projektach ... widziałem na żywo i wygląda po prostu MEGA !!!
-
- Świeżak
- Kontakt:
Widziałem jego Opla Corsa jest śliczny!! Nie tyle ładny ale śliczny. Mówisz od GSI? a tak pi razy drzwi ile on może stać? On normalnie się wpasuje na miejsce tego? Zadnych kłopotów nie będzie? Się rozejrzę po szrotach w mieście moim, coś może znajdę, a jak nie to aukcje, bo do ASO nie pójdę bo z tamtąd mnie wyniosą jak usłyszę cenę..... Wiesz o co chodzi:D
-
- Świeżak
- Kontakt:
- Piterus
- Nowy
Re: Wypowjadajcie sie..........
troche przeplaciles no ale rocznik mlodszy bo ja za swoja padline dalem 3300zlmarcin1325 pisze:O to nabytek mój, pierwszy samochód Jest to OPEL CORSA 1.2 8v 1997r. kopiłem te cudo za 5350 zł + malowanie całego 1300 zł, dużo to? Co doradzicie mi z autkiem moim ? Jak nazwa sie ta listwa nad kołem?