Wypowjadajcie sie..........

Tutaj umieszczamy opisy aut nie spełniających założeń forum Nasze Projekty
ODPOWIEDZ
marcin1325
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Wypowjadajcie sie..........

Post autor: marcin1325 »

O to nabytek mój, pierwszy samochód :D :D Jest to OPEL CORSA 1.2 8v 1997r. kopiłem te cudo za 5350 zł + malowanie całego 1300 zł, dużo to? Co doradzicie mi z autkiem moim ? Jak nazwa sie ta listwa nad kołem?

BRACIA I SIOSTRY WYPOWIADAJCIE SIE KAŻDA WYPOWIEDZ SIE LICZY :D :D :D

http://marcin1325.fotosik.pl/albumy/227627.html#e :D :D :D [/b]
Awatar użytkownika
totik
Nowy
Kontakt:

Post autor: totik »

no czyli prawie takie samo maleństwo jak moje ( tyle, że młodsze )
za malowanko to w sumie mało dałeś ... u mnie śpiewają tak ze 2 klocki ( oczywiście do urwania coś ) ... co do autka ... SWAP :-D , ładna felga i jakaś gleba ( w zależności jakie fele zapodasz ) ... a to ustrojstwo plastikowe na błotniku popularnie jest zwane sierpem ( ale jak sie fachowo nazywa to nie wiem ...sprawdze ) ... koszt badziewia to 70 zeta/sztuka w ASO plus spinki ... komplet ( 4 sztuki ) w wydaniu HART'a jest do kupienia za 65 zeta :-D ... tylko nie wiem jak ze spasowaniem ( nadal mi zalegają dwa na tył i nie mam kiedy zrobić ) ... no i oczywiście tak czy siak cza zakupić te plazdikowe spinki ... ja kupowałem w ASO i za komplet ( 20 sztuk ) zabuliłem 22 zeta
dB Drag - 132,6 dB - ale to ciągle za mało
Pozdrawiam fanów plastiku, szpachli, siatki i turbo-wlotów...
marcin1325
Świeżak
Kontakt:

sorry że zapytam ale co to jest tzw "GLEBA"
Awatar użytkownika
totik
Nowy
Kontakt:

obniżenie samochodu ... czyli krótko mówiąc cza zapodać inne krótsze amorki i do tego odpowiednie sprężyny, dzięki czemu ałtko pojdzie troche bliżej ziemi .... a co do tych sierpów to sie to zwie " wypraska wnęki koła " ... chyba dobrze wylukałem :P
marcin1325
Świeżak
Kontakt:

A tych sierpów może na allegro poszukać będzie może troche taniej ma sens? zderzak muszę przedni zmienić bo jakiś podejrzany jest...... ponoć klejony był..... ale chcę całe zdeżaki walnąć w kolorze nadwozia, sens ma?
Awatar użytkownika
totik
Nowy
Kontakt:

na allegro na pewno wyszukasz te sierpy, a jak nie to moge Ci komplecik Hartowskich załatwić ... no ale doliczyć cza koszty wysyłki ... a jak już będziesz zmienial ten zderzak to kupuj tylko orginalny ( czyt. używke ) bo ja kupiłem podrube i za cholere nie chce spasować ... najlepiej szukaj tego od wersji GSI, ale one dość drogo stoją ... a no i możesz pomyśleć nad zmianą grilla na taki bez znaczka hOpla :) ... a co do malowania wszystkiego w kolor ... przeglądnij wątek Klariego w projektach ... widziałem na żywo i wygląda po prostu MEGA !!!
marcin1325
Świeżak
Kontakt:

Widziałem jego Opla Corsa jest śliczny!! Nie tyle ładny ale śliczny. Mówisz od GSI? a tak pi razy drzwi ile on może stać? On normalnie się wpasuje na miejsce tego? Zadnych kłopotów nie będzie? Się rozejrzę po szrotach w mieście moim, coś może znajdę, a jak nie to aukcje, bo do ASO nie pójdę bo z tamtąd mnie wyniosą jak usłyszę cenę..... Wiesz o co chodzi:D
Awatar użytkownika
totik
Nowy
Kontakt:

zdesio od Gsi to przynajmniej 300 zeta ... ale może taniej trafisz ... no i w Gsi jeszcze halogeny były ... jak nie kupisz w komplecie to lipa bo nówki po 150 zeta za sztuke
marcin1325
Świeżak
Kontakt:

a te sierpy Hartowskie jak to wygląda? Dużo różnicy jest? I najważniejsze cena jaka?
Awatar użytkownika
Piterus
Nowy

Re: Wypowjadajcie sie..........

Post autor: Piterus »

marcin1325 pisze:O to nabytek mój, pierwszy samochód :D :D Jest to OPEL CORSA 1.2 8v 1997r. kopiłem te cudo za 5350 zł + malowanie całego 1300 zł, dużo to? Co doradzicie mi z autkiem moim ? Jak nazwa sie ta listwa nad kołem?

BRACIA I SIOSTRY WYPOWIADAJCIE SIE KAŻDA WYPOWIEDZ SIE LICZY :D :D :D

http://marcin1325.fotosik.pl/albumy/227627.html#e :D :D :D [/b]
troche przeplaciles no ale rocznik mlodszy bo ja za swoja padline dalem 3300zl :-D
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

totik pisze:a co do tych sierpów to sie to zwie " wypraska wnęki koła " ... chyba dobrze wylukałem :P
nie chce wnikac w "zdesia" i inne, ale na logike to powyzsza nazwa wskazuje raczej na ten delikatny plastik we wnetrzu nadkola..
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Auta”