gumowe listwy po bokach
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
gumowe listwy po bokach
no wlasnie jestem w trakcie ich sciagania i mam Q: jaki najlepiej rozpuszczalnik zastosowac zeby zmyc resztki tej dwustronnej tasmy samoprzylepnej
-
- Weteran
- Kontakt:
dobra juz pozdejmowalem wszystkie listwy uzywajac benzyny wiec temat rozpuszczalnika jest juz nieaktualny, jutro zrobie foty
niestety przy odrywaniu listwy z prawych drzwi oderwal sie takze kawalek lakieru, wydaje mi sie ze wskazuje to na to ze drzwi kiedys musialy byc malowane czyli skasowany byl prawdopodobnie caly prawy bok ehh jak to nie mozna ufac ludziom, jade na komputerowe badanie plyty podlogowej zeby wiedziec co w tym moim gowienku jest pokrzywione
niestety przy odrywaniu listwy z prawych drzwi oderwal sie takze kawalek lakieru, wydaje mi sie ze wskazuje to na to ze drzwi kiedys musialy byc malowane czyli skasowany byl prawdopodobnie caly prawy bok ehh jak to nie mozna ufac ludziom, jade na komputerowe badanie plyty podlogowej zeby wiedziec co w tym moim gowienku jest pokrzywione
c20mboT
-
- Nowy
Super REN - teraz to wreszcie wygląda . Im mniej plastiku w samochodzie tym lepiej. Precz listwom i temu podobnym , bo to ustrojstwo nawet piękne auto potrafi niemiłosiernie zeszpecić. Liczy się piękno czystej formy - zarówno po bokach jak i z tyłu.
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Spoko, spoko Reniq! Niezle teraz wygląda Ja też nie mam listewek po bokach ani oznaczonek z tylu i jest dobsze. Ale żeby bez auto wygladało extra to jednak musi miec jakiś akcen bardziej sportowy jak jakieś alu albo cóś. Bo przecież podstawowa wersja Corsy czyli City nie miała listewek z boku i nie robiła jakiegos piorunującego wrażenia a Rena jednak robi nie chwaląc sie moją która się też ładnie prezentuje. tak trzymaj Ren!
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs